Γιατί να δοκιμάσεις και εσύ το septum

Κάν'το όπως οι celebrities!
Γιατί να δοκιμάσεις και εσύ το septum



Έρχεται, φεύγει... Ούτε που το καταλαβαίνεις! Πρόκειται για την μόδα με το septum, το σκουλαρίκι που μπαίνει στην μύτη όπως βάζουν στους ταύρους. Πριν πεις τα κλασσικά “ίου” ξανασκέψου το. Αν είσαι γενικά κατά των piercing, εντάξει δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό αλλά αν βάλεις το κατάλληλο σκουλαρίκι και έχεις το κατάλληλο στυλ είναι πάρα πολύ ωραίο!

Πολλές διάσημες το έχουν τολμήσει στο παρελθόν και αν δεν φοβόμουν τόσο πολύ τη βελόνα θα την είχα κάνει και εγώ. Μερικές το κράτησαν για καιρό και άλλες πολύ λίγο αλλά σίγουρα τους πήγαιναν πάρα πολύ. Η έκπληξη δεν ήταν καν της Scarlett Johannson που προτίμησε ένα από τα πιο κλασσικά σκουλαρίκια με τις δύο μπίλιες αλλά της Jessica Biel η οποία δεν έχει δείξει ποτέ ίχνος punk, rock, skate ή ότι άλλο παρόμοιο στυλ υπάρχει. Ο κρίκος που διάλεξε όμως ήταν τόσο ωραίος που όχι απλά της πήγαινε αλλά φαινόταν και κομψό στο πρόσωπό της.

Βέβαια ωραία είναι και τα σκουλαρίκια της Rihanna και FKA Twigs που είναι σε ινδικό στιλ και φυσικά πιο εντυπωσιακά απ' όλα τα υπόλοιπα. Σίγουρα και οι δύο έχουν το στυλ και μπορούν να το υποστηρίξουν εξίσου καλά.

Βλέπεις λοιπόν πως σε όλα τα στυλ ταιριάζει τελικά αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις σωστά. Απέφυγε όμως αυτά με τα σχεδιάκια όπως ζάρια που υπάρχουν σε πολλά χρώματα. Είναι κιτς και θα έπρεπε να απαγορευθεί στην αγορά!