5 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τις κρέμες ματιών

Αν είσαι καινούργια, θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες εδώ.
5 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τις κρέμες ματιών



Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν κρέμες ματιών και το συνιστούν οι περισσότεροι δερματολόγοι επειδή βοηθάει να κρατήσει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένο και και υγιές που σημαίνει πως θα δείχνεις πιο νέα! Αν είσαι καινούργια στην χρήση της συγκεκριμένης κρέμας εδώ θα βρεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες.

                 

● Αν θέλεις να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες και τις γραμμές στα μάτια χρησιμοποίησε μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών αντί την κανονική σου αντιρυτιδική. Μπορεί να μην πάθεις και τίποτα αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι βαρύ για την επιδερμίδα σου. Καλό είναι να μην το διακινδυνεύσεις γιατί είναι και μια ευαίσθητη περιοχή.

● Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φύγουν οι μαύροι κύκλοι. Μπορεί να μειώσει το πρόβλημα αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που έχεις μαύρους κύκλους που αντιμετωπίζονται δυστυχώς μόνο με makeup.

● Αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά για την καταπολέμηση των ρυτίδων πρέπει να βρεις μία που να περιέχει ρετινόλη. Αυτό το ισχυρό συστατικό είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές ιδιότητες ενισχύοντας την λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστικότητας.

● Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις το πρήξιμο γύρω από τα μάτια πρέπει να αναζητήσεις κρέμα ματιών με βασικό συστατικό την καφεΐνη.

● Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις τις πιο ακριβές κρέμες για να δεις αποτελέσματα. Η καθεμία έχει διαφορετικό τύπο επιδερμίδας άρα και διαφορετικές ανάγκες, ότι μπορεί να λειτουργεί για την μία μπορεί να μην λειτουργήσει για την άλλη.