Χριστούγεννα στο γραφείο; Κάνε το glamorous μακιγιάζ office-appropriate

Φέρε το κλίμα των εορτών στο γραφείο σου.
Χριστούγεννα στο γραφείο; Κάνε το glamorous μακιγιάζ office-appropriate



Είσαι από τις άτυχες που πρέπει να δουλέψουν κανονικά τις γιορτές; Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη γιατί και εδώ στο #FollowMe θα συνεχίσουμε να σε ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει εκεί έξω. Πώς θα ζήσεις όμως και εσύ τη μαγεία των γιορτών χωρίς να είσαι με τους δικούς σου; Μην σε παίρνει από κάτω γιατί δεν θα αλλάξει η κατάσταση, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για να μην είσαι και μέσα στη μιζέρια.

Εγώ σου προτείνω να ντυθείς glam-casual όπως για παράδειγμα μια μίνι φούστα με παγέτες και ένα μαύρο χοντρό πλεκτό από πάνω, να κάνεις ένα ωραίο απλό χτένισμα και φυσικά το λαμπερό μακιγιάζ σου! Ναι, δεν θα σκάσεις και υπερπαραγωγή στο γραφείο γι' αυτό απλά θα ρίξεις τους τόνους στο μακιγιάζ. Το ιδανικό βάψιμο είναι:

Λαμπερό δέρμα

Πάνω απ' όλα μετράει η ενυδάτωση, από εκεί ξεκινάει η λάμψη. Στη συνέχεια πέρασε ένα ελαφρύ foundation γιατί την ημέρα δεν πρέπει να είναι βαρύ το μακιγιάζ σου.

Glamorous μάτια

Ωραία τα μαύρα μάτια με στρας και ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά δεν νομίζω να θέλεις να κυκλοφορήσεις στις 10 το πρωί με τέτοιο βάψιμο. Αντί για σκούρα μάτια βάλε μια σκιά χρυσή με διακριτικό shimmer μέσα και τράβηξε μια λεπτή γραμμή με το eyeliner για να τονίσεις λίγο τα μάτια. Φυσικά βάλε μπόλικη μάσκαρα αφού δεν θα βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Σαρκώδη χείλη

Το κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο αλλά σίγουρα θα έχεις μελομακάρονα στο γραφείο και θα τρως όλη την ώρα. Για να μην σε απασχολεί αν θα έχει χαλάσει το κραγιόν, μπορείς να βάλεις lipgloss με χρώμα. Είναι πολύ πιο εύκολο και μπορείς να το διορθώσεις χωρίς καθρέφτη.

Υπόλοιπο πρόσωπο

Βάλε ελάχιστο ρουζ απλά για να δώσεις μια ζωντάνια και αν το δέρμα σου έχει την ανάγκη, μπορείς να βάλεις και highlighter. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις!