Τρία υπέροχα μακιγιάζ με μωβ σκιά και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Αν έχεις ξεμείνει από έμπνευση μπες εδώ για να δεις πως να βαφτείς.
Τρία υπέροχα μακιγιάζ με μωβ σκιά και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς



Το μωβ χρώμα δεν είναι από τα χρώματα της πρώτης επιλογής. Συνήθως στις σκιές θα προτιμήσεις τις αποχρώσεις του καφέ αλλά και το κλασσικό μαύρο για τα smoky eyes. Είναι κρίμα όμως γιατί τα χρώματα στο μακιγιάζ είναι πολύ ωραία μιας και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς για να ταιριάξεις στο στυλ σου. Ναι είναι πολύ εύκολο να δείχνεις αστεία γι' αυτό και τις πρώτες φορές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις κάποιο έντονο χρώμα το οποίο θα συνδυάσεις με αποχρώσεις του καφέ ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Ας δούμε όμως τρεις συνδυασμοί που μπορείς να δοκιμάσεις αν δεν έχεις έμπνευση.

 

1. Ο πιο απλός τρόπος

Ο πιο απλός και ασφαλής τρόπος για να χρησιμοποιήσεις την μωβ σκιά είναι να βάλεις μια καφέ-μπρονζέ στο κινητό βλέφαρο, με ένα μαύρο μολύβι ματιών να τραβήξεις τη γραμμή του eyeliner, με το ίδιο μολύβι να κάνεις το περίγραμμα των ματιών στο εσωτερικό των βλεφάρων (στη υγρή γραμμή) και στο κάτω βλέφαρο να απλώσεις μια μωβ σκιά. Είναι πραγματικά ο πιο εύκολος συνδυασμό που είναι πολύ δύσκολο να σου αποτύχει.

2. Παίξε με τις αποχρώσεις

Η κλασσική τεχνική από το ανοιχτό χρώμα προς το πιο σκούρο εφαρμόζεται εδώ. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές αποχρώσεις του μωβ ξεκινώντας από την πιο ανοιχτή και τελειώνοντας στην πιο σκούρο. Δεν είναι δύσκολο, σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις, Το μυστικό βρίσκεται στο blending. Μόλις τελειώσεις την εφαρμογή πάρε ένα καθαρό φουντωτό πινέλο ειδικό για blending και ανέμειξε τα χρώματα μεταξύ τους ώστε να μην μπορείς να διαχωρίσεις που ξεκινούν και που τελειώνουν.

3. Γατίσιο μάτι

Μπορεί να γατίσιο μάτι να μην είναι κάτι πρωτότυπο στον χώρο του μακιγιάζ γι' αυτό και είναι ωραίο να παίξεις με τις σκιές. Αντί για τις γήινες σκιές που χρησιμοποιείς συνήθως, άπλωσε μια μωβ στο κινητό βλέφαρο και βάλε μια πιο σκούρα στην κόγχη του ματιού για να δώσεις μια άλλη διάσταση. Τελείωσε το μακιγιάζ με το γατίσιο eyeliner και μπόλικη μάσκαρα.