Μάθε να βάζεις μόνη σου ψεύτικες βλεφαρίδες με την βοήθεια ενός βίντεο

Είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!
Μάθε να βάζεις μόνη σου ψεύτικες βλεφαρίδες με την βοήθεια ενός βίντεο



Σου έχουμε ξαναπεί εδώ στο #FollowMe πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά χωρίς να σου δείξουμε ακριβώς πώς γίνεται, είτε με φωτογραφίες είτε με βίντεο. Όλα καλά όταν διαβάζεις τα βήματα αλλά είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο να βλέπεις τις οδηγίες, έτσι δεν είναι; Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εγώ σαν beauty editor που είμαι αποφάσισα να φτιάξω ένα αναλυτικότατο βίντεο που σου εξηγώ βήμα-βήμα πώς να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σωστά.

Οι περισσότερες γυναίκες ενώ θα ήθελαν πολύ το εφέ της μεγάλης βλεφαρίδας, δεν τολμούν τις ψεύτικες γιατί νομίζουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία. Ναι, στην αρχή μπορεί να κάνεις πολύ ώρα ή να βάλεις τις βλεφαρίδες στραβά αλλά μετά από μερικές φορές θα το συνηθίσεις. Θα δεις και στο βίντεο άλλωστε ότι εγώ βάζω σε δύο λεπτά βλεφαρίδες, πλέον έχει γίνει μέρος της ρουτίνας μου όταν βγαίνω τα βράδια (ενώ παλιά επειδή δυσκολευόμουν παραπάνω τις απέφευγα και τις χρησιμοποιούσα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις)...

Δεν θέλω να χάσεις όμως άλλο χρόνο, δες το βίντεο για να μάθεις επιτέλους πως θα έχεις μεγάλες, πυκνές, τέλειες βλεφαρίδες ανά πάσα στιγμή!