Οι καλύτερες συμβουλές για να διαλέξεις τη σωστή μάσκαρα

Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις...
Οι καλύτερες συμβουλές για να διαλέξεις τη σωστή μάσκαρα



Σου τελείωσε η μάσκαρα, πας στο κατάστημα να αγοράσεις άλλη και πελαγώνεις από την ποικιλία. Μια περίοδο η κάθε εταιρία είχε μόνο από μία με αποτέλεσμα να προτιμούσες της αγαπημένης σου. Τόσο απλό! Τώρα πας στον πάγκο και βλέπεις διαφορετικά χρώματα, άλλα για όγκο, άλλα για μήκος, άλλα και για τα δύο. Οι επιλογές είναι άπειρες και εσύ μπερδεύεσαι. Ποια να πάρεις τελικά; Οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις την κατάλληλη.

 

► Υπάρχουν πάρα πολλές μάσκαρα που επιμηκύνουν την βλεφαρίδα και είναι πραγματικά υπέροχες αν έχεις κοντές. Ανοίγουν το βλέμμα, ‘ολοκληρώνουν’ ένα μακιγιάζ και φαίνεσαι ξεκούραστη. Όλα αυτά είναι όμως υπέροχα μόνο όταν έχεις ανάγκη από μήκος αλλιώς μπορεί το βάρος να χαμηλώσει τα βλέφαρα και να έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

► Αν έχεις ήδη πυκνές βλεφαρίδες είσαι τυχερή γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ελαφριά μάσκαρα που σημαίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν όμως έχεις ανάγκη από όγκο βρες εκείνη που ειδικεύεται σε αυτό.

► Βρες το κατάλληλο μέγεθος στο βουρτσάκι. Η κάθε γυναίκα έχει τις δικές τις προτιμήσεις οπότε η καλύτερη συμβουλή είναι να πας στο κατάστημα και να νιώσεις όσα περισσότερα βουρτσάκια μπορείς για να καταλήξεις σε εκείνο που θα σε βολέψει.

► Σημαντικό είναι να βρεις και τον κατάλληλο τύπο στα βουρτσάκια. Υπάρχουν με καμπύλες, λεπτά, χοντρά, με γωνία και πάει λέγοντας. Είναι και πάλι υποκειμενικό γι΄αυτό διάβασε σε κάθε μάσκαρα ή ρώτησε την πωλήτρια περισσότερες λεπτομέρειες για το βουρτσάκι.

► Αν θέλεις μια μάσκαρα για να πας κάπου επίσημα όπως σε ένα event ή και απλά για ένα ποτό Σάββατο βράδυ, βρες μία μάσκαρα που επιμηκύνει τις βλεφαρίδες, τις κάνει μαύρες και φυσικά πυκνές ώστε το μακιγιάζ σου να είναι πιο δραματικό.