Καν'το όπως οι celebrities: Το σωστό βάψιμο για τα διχτάκια στα μαλλιά

Απογείωσε το trend με το σωστό βάψιμο.
Καν'το όπως οι celebrities: Το σωστό βάψιμο για τα διχτάκια στα μαλλιά



Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, τα διχτάκια στα χτενίσματα είναι πάρα πολύ της μόδας. Τόσο πολύ που υπάρχουν μέχρι και σε σκουφάκια ώστε να πιάσουν και ένα άλλο κοινό μιας και απευθυνόταν σε εκείνες που ντύνονται vintage. Τώρα που το γνωρίζεις αρχίζεις το ψάξιμο. Τι ρούχα θα φορέσεις για να το ταιριάξεις στο στυλ σου, τι παπούτσια να βάλεις, τι μαλλιά να κάνεις και τι μακιγιάζ! Βρήκαμε τρεις celebrities για να πάρεις ιδέες.

Η γνωστή blogger, Chiara Ferragni φόρεσε στέκα με διχτάκι για να δώσει μια πιο θηλυκή πινελιά στο κοστούμι της. Τα μαλλιά της είναι λυτά, προτίμησε να μην κάνει κάποιο περίτεχνο χτένισμα αλλά φρόντισε να τονίσει τα μάτια της με έντονο eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες. Για να πετύχεις και εσύ αυτή τη σύγχρονη εμφάνιση τόνισε λοιπόν τα μάτια και τα φρύδια ενώ κράτησε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό.

Η αυθεντική vintage εκδοχή είναι εκείνη της Dita Von Teese η οποία εμφανίστηκε και εκείνη με έντονο eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά με κόκκινο κραγιόν και με ένα sleek σινιόν. Αντίγραψε αυτή την εμφάνιση για να πετύχεις το look του '40!

Για μια πιο σπορ εμφάνιση μπορείς να κλέψεις ιδέες από την Rihanna. Ροζ σκουφί με διχτάκι, φυσικό μακιγιάζ και κατακόκκινα χείλη προτείνει η pop star.