Το σωστό ντεμακιγιάζ με τα καλύτερα προϊόντα

Το σωστό ντεμακιγιάζ σημαίνει τέλεια λαμπερή επιδερμίδα!
Το σωστό ντεμακιγιάζ με τα καλύτερα προϊόντα



Είναι τέλειο το μακιγιάζ αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και ο,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου. Φυσικά δεν σου προτείνουμε να σταματήσεις να βάφεσαι αλλά πρέπει να φροντίζεις το πρόσωπό σου για να μην γεμίζεις σπυράκια και να μην χάσεις την λάμψη σου. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το υγιές δέρμα σου.

Κάθε βράδυ όταν γυρνάς στο σπίτι πρέπει να ξεβάφεσαι οπωσδήποτε. Οι δικαιολογίες όπως “Είμαι κουρασμένη” ή “Εντάξει, μόνο μάσκαρα έχω βάλει” πρέπει να βγουν από το μυαλό σου. Μόνο κακό στον εαυτό σου θα κάνεις! Βρες ποιο προϊόν θα δουλέψει καλύτερα με τις ανάγκες σου. Νεράκι micellar ή γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ; Αν προτιμάς το πρώτο άπλωσε το νεράκι σε ένα βαμβάκι και πέρασε όσα χρειαστείς στο πρόσωπο μέχρι να μην μείνει ίχνος μακιγιάζ. Αν προτιμάς το γαλάκτωμα άπλωσέ το πρώτα στο πρόσωπό σου χωρίς βαμβάκι και κάνε μασάζ για να μαλακώσουν τα καλλυντικά. Τέλος, βγάλε την κρέμα και το μακιγιάζ με βαμβάκι. Είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο από το να βάλεις πρώτα το γαλάκτωμα στο βαμβάκι και μετά να ξεβάψεις το πρόσωπο.

Όταν τελειώσεις με το ντεμακιγιάζ άπλωσε μια ενυδατική κρέμα για να θρέψεις την επιδερμίδα σου και να αποκτήσεις πάλι λαμπερό δέρμα. Μην ξεχάσεις όμως και το πρωί να κάνεις πάλι ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα ή και βρομιές. Αν ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα το δέρμα σου δεν θα καταλαβαίνει από μακιγιάζ! Θα έχεις πάντα τέλεια λαμπερή επιδερμίδα.