Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις που έχουμε δει στα Grammy's

Περιμένουμε με αγωνία τις αυριανέςεμφανίσεις!
Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις που έχουμε δει στα Grammy's



Στο γραφείο είμαστε όλοι με το ρολόι στο χέρι για να δούμε τα Grammy Awards της Κυριακής από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Άλλοι για τις εμφανίσεις, άλλοι για τα χτενίσματα και άλλοι για τα αποτελέσματα. Εγώ φυσικά θέλω να δω τι μαλλιά θα (ελπίζω σε αυτά τα βραβεία να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από τα απλά ατημέλητα που είδαμε φέτος παντού) αλλά και τι μακιγιάζ θα κάνουν!

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Η μόδα αλλάζει από στιγμή σε στιγμή με αποτέλεσμα να ανυπομονώ για τις καινούργιες προτάσεις που θα λανσάρουν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί των βραβείων... άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά μου (να καταγράφω τις νέες τάσεις και να σε βοηθάω να τις ακολουθείς στις καθημερινές σου εμφανίσεις).

Ψάχνοντας την beauty & fashion ιστορία των Grammy's θα δεις άλλωστε τόσο μεγάλες μεγάλες διαφορές στα looks των διασήμων ώστε κάθε χρόνο η προηγούμενη εμφάνισή τους να φαίνεται... σχεδόν κιτς. Αν παρατηρήσεις τις φωτογραφίες των τελευταίων ετών θα δεις πως ένα πράγμα δεν αλλάζει στο μακιγιάζ. Το highlighter! Όλες θέλουν λάμψη στο πρόσωπό τους, άλλες πολύ και άλλες λιγότερο...