Ομορφιά χειμώνας : Θαμπή άτονη επιδερμίδα τέλος με τα καλύτερα skincare προϊόντα

Απέκτησε το λαμπερό πρόσωπο μιας celebrity!
Ομορφιά χειμώνας : Θαμπή άτονη επιδερμίδα τέλος με τα καλύτερα skincare προϊόντα



Τι πρόβλημα είναι και αυτό! Να θέλεις να μείνεις άβαφη για να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου αλλά να μην γίνεται γιατί φαίνεσαι λες και είσαι άρρωστη. Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη, πολλές γυναίκες φοράνε γι' αυτό τον λόγο καθημερινά έστω και λίγο μακιγιάζ. Ουσιαστικά είναι ένας φαύλος κύκλος που κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει. Πώς θα το κάνεις αυτό; Φροντίζοντας την επιδερμίδα σου με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αρχικά πρέπει να δεις τι τύπο επιδερμίδα έχεις. Έχεις λιπαρή, ξηρή, αφυδατωμένη, μεικτή ή κανονική; Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνη σου μπορείς να ρωτήσεις μια αισθητικό ή μέχρι και την πωλήτρια στο κατάστημα με τα καλλυντικά. Μόλις καταλήξεις σε έναν τύπο μπορείς να ψάξεις τα καλλυντικά που θα βοηθήσουν να βρεις ξανά την νεανική σου λάμψη.

Μάσκες προσώπου, κρέμες απολέπισης και σέρουμ είναι από τα λίγα που πρέπει να προσθέσεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο υπερβολικό με τόσες κρέμες αλλά στην πορεία θα δεις μεγάλη διαφορά που θα αξίζει τον κόπο. Μην το αφήνεις άλλο, ξεκίνησε την ανανεωμένη ρουτίνα ομορφιάς σου από σήμερα για να αποκτήσεις το λαμπερό πρόσωπο που τόσο θέλεις!