Το κλασικό μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου δέχεται makeover (κοινώς... κάντο αλλιώς)

Αν βαρέθηκες το μαύρο eyeliner και το κόκκινο κραγιόν ήρθες στο κατάλληλο μέρος!
Το κλασικό μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου δέχεται makeover (κοινώς... κάντο αλλιώς)



Το πιο κλασικό μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου είναι το μαύρο eyeliner με το κατακόκκινο κραγιόν. Ενώ είναι το αγαπημένο μου μακιγιάζ μιας και ταυτόχρονα είναι vintage αν κάνεις την γραμμή του eyeliner λίγο πιο έντονο, είναι αρκετά προβλέψιμο και πλέον συνηθισμένο. Αποφάσισα λοιπόν να σου βρω μερικές εναλλακτικές λύσεις ώστε το Σάββατο να μην βγεις σαν όλες τις υπόλοιπες κοπέλες αλλά να παραμείνεις στο πνεύμα της γιορτής!

Γιατί δεν δοκιμάζεις αντί για το κόκκινο κραγιόν να φορέσεις ένα φούξια; Είναι νεανικό, δίνει απίστευτη ζωντάνια στο πρόσωπό σου και ταιριάζει τέλεια με μαύρα ρούχα!

Επιμένεις όμως στο κόκκινο κραγιόν; Δοκίμασε να τα κάνεις όμπρε, δηλαδή πιο σκούρο στο περίγραμμα πιο ανοιχτό όσο προχωράς στο κέντρο. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ το οποίο αξίζει να το δοκιμάσεις έστω και μία φορά.

Αν όμως είναι το eyeliner το πρόβλημά σου, μπορείς να προσθέσεις ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω βλέφαρο και να αλλάξει όλο το ύφος του μακιγιάζ. Δεν είναι απαραίτητο να διαλέξεις το πράσινο που είναι πολύ της μόδας, δυο ωραίες εναλλακτικές είναι το μωβ και το ροζ. Πρόσεξε όμως να μην φορτώσεις και τα χείλη σου με κάποιο έξτρα χρώμα!