Πώς να κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει περισσότερο

Τέλειο μακιγιάζ από το πρωί μέχρι το βράδυ!



Πόσες φορές δεν έχεις ετοιμαστεί το πρωί, έκανες ένα full face μακιγιάζ γύρισες από την δουλειά και έχει μείνει μόνο το μαύρο μολύβι; Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να κάνεις κάποιες κινήσεις λάθος χωρίς να το γνωρίζεις. Είμαστε εμείς όμως εδώ για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το μακιγιάζ με την μεγαλύτερη διάρκεια!

Για να μείνει το foundation όλη μέρα στο πρόσωπο πρέπει να έχεις μια λεία επιδερμίδα. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να κάνεις δύο φορές την εβδομάδα απολέπιση στο πρόσωπο για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα.

Σημαντικό είναι και το primer που φροντίζει να υπάρχει η λεία επιφάνεια ώστε όλα τα προϊόντα που θα βάλεις να κάθονται στην θέση τους.

Προτίμησε τα προϊόντα που γράφουν 'long-lasting” γιατί δεν φεύγουν τόσο εύκολα.

Χρησιμοποίησε πούδρα για να σταθεροποιήσεις την βάση σου και να μην μαζεύεται το concealer και το foundation στις λεπτές γραμμές του προσώπου.

Μην βάλεις κραγιόν χωρίς μολύβι χειλιών. Το μολύβι είναι πιο σταθερό απ ότι το κραγιόν με αποτέλεσμα να μην φεύγει τόσο εύκολα.

Μην ακουμπάς το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι τόσο εύκολο, ειδικά όταν δουλεύεις σε γραφείο να ακουμπάς τα χέρια σου. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο αφαιρείς όλο το foundation και προσθέτεις λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου. Δεν νομίζω να το θέλεις αυτό...