Χρόνια πολλά Rihanna: Αντιγράφουμε το μακιγιάζ της πιο sexy celebrity του πλανήτη

Το αγαπημένο μας μακιγιάζ στοFirst Annual Diamond Ball.
Χρόνια πολλά Rihanna: Αντιγράφουμε το μακιγιάζ της πιο sexy celebrity του πλανήτη



Σήμερα 20 Φεβρουαρίου είναι τα γενέθλια της πιο sexy celebrity του πλανήτη, Rihanna. Αφιερώνουμε τρία ολόκληρα άρθρα στην αγαπημένη μας ποπ τραγουδίστρια. Ένα αναλυτικό μακιγιάζ της, το style evolution της και φυσικά τα σκάνδαλα... Ήταν αναμενόμενο να επιλέξουμε ένα από τα πιο glamorous μακιγιάζ της που έκανε όταν παραβρέθηκε στο First Annual Diamond Ball γιατί στην καθημερινότητα προτιμάει πιο σπορ εμφανίσεις. Δεν ξέρουμε αν φταίει μόνο το βάψιμο ή όλη η εμφάνιση αλλά σίγουρα έμεινε στην ιστορία. Τόσο κομψή αλλά παράλληλα τόσο σέξι! Διάβασε παρακάτω λοιπόν πως θα το πετύχεις και εσύ.

Πάντα η αρχή σου πρέπει να είναι η ενυδάτωση. Η λάμψη πρέπει να έρχεται πρώτα από εσένα και μετά με την βοήθεια ειδικών καλλυντικών. Στη συνέχεια ετοίμασε την βάση σου δηλαδή foundation, concealer και πούδρα αν χρειάζεσαι. Τόνισε τα φρύδια σου γεμίζοντάς τα με το σωστό χρώμα και πέρασε ένα ειδικό τζελ για να μείνουν σταθερά όλη μέρα.

Στο κινητό βλέφαρο άπλωσε μια χρυσή ιριδίζουσα ανοιχτόχρωμη σκιά και δώσε βάθος στα μάτια βάφοντας την κόγχη με καφέ σκιά. Είναι σημαντικό να κάνεις καλό blending ώστε τα δύο χρώματα να ενωθούν μεταξύ τους και να μην μπορείς να διαχωρίσεις από που ξεκινάει το καθένα. Τώρα είναι η ώρα για το καλύτερο σημείο! Βάλε eyeliner και φρόντισε η γραμμή να ξεκινάει λεπτή και να καταλήγει παχιά. Αυτό θα σου δώσει το σέξι γατίσιο βλέμμα. Πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα για να ολοκληρώσεις τα μάτια.

Περνάμε στα χείλη. Κάνε το περίγραμμα με το μολύβι, γέμισέ τα κιόλας και πέρασε από πάνω το μπορντώ κραγιόν. Αν είναι ματ πρόσθεσε και λίγο lipgloss στο κέντρο του κάτω χείλους και πίεσε τα χείλη μεταξύ τους. Instant σαρκώδη χείλη!

Για να μην είναι όμως η επιδερμίδα σου ένα χρώμα, άπλωσε λίγο ρουζ στα μήλα και πρόσθεσε highlighter στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο πιγούνι και ανάμεσα από τα φρύδια. Το λαμπερό σου μακιγιάζ εμπνευσμένο από την Rihanna είναι τώρα έτοιμο!