Bronze goddess: Κάνε το μακιγιάζ της Kelly Brooke

Το σέξι μακιγιάζκατάλληλο για όλες τις καστανές.
Bronze goddess: Κάνε το μακιγιάζ της Kelly Brooke



Το καλύτερο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για να ταιριάξεις στα καστανά σου μαλλιά είναι αυτό που θα έχει παρόμοια χρώματα. Θα έλεγε κανείς πως αφού είναι τα μαλλιά καστανά, το μακιγιάζ θα πρέπει να ξεχωρίζεις κάνοντας αντίθεση. Αυτή είναι μια λάθος λογική χωρίς όμως να “απαγορεύεται” να το κάνεις. Με το γήινο μακιγιάζ μπορείς να πετύχεις ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο όπως και η Kelly Brook.

Ετοίμασε τον “καμβά” σου βάζοντας ένα serum, ενυδατική κρέμα, foundation και concealer. Ένα λαμπερό πρόσωπο δεν εξαρτάται μόνο από το highlighter. Αν έχεις ανάγκη γέμισε τα φρύδια με σκιά, με μολύβι ή και τα δύο. Πρέπει να βρεις μόνη σου τον τρόπο που θα σε βολέψει καλύτερα. Ένα μακιγιάζ χωρίς περιποιημένα φρύδια είναι ανούσιο!

Στα μάτια κάνε ένα απαλό smoky με γήινες σκιές που περιέχουν shimmer για να σου δώσουν μια έξτρα λάμψη. Κάνε το περίγραμμα το ματιού σου με ένα μαύρο μαλακό μολύβι ώστε να τονίσεις τις βλεφαρίδες. Πρόσθεσε ψεύτικες και βάλε αρκετή μάσκαρα για να ενωθούν με τις φυσικές σου.

Κάνε τις φωτοσκιάσεις με το bronzer στα σωστά σημεία δηλαδή κάτω από τα ζυγωματικά, στα πλαϊνά της μύτης και στους κροτάφους. Για να μην έχει μόνο σκιές όμως το πρόσωπό σου θα βάλεις φως με το highlighter στα ζυγωματικά, στο πιγούνι και ανάμεσα από τα φρύδια.

Τέλος, μπορείς να απλώσεις ένα ενυδατικό nude κραγιόν στα χείλη ή lipgloss με χρώμα για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.