Μακιγιάζ για το χωριό (και τις ανέμελες εξόδους σου)

Το τέλειο βάψιμο για να βγεις όμορφη σε όλες τις φωτογραφίες.
Μακιγιάζ για το χωριό (και τις ανέμελες εξόδους σου)



Φυσικά και Καθαρά Δευτέρα πήγες στο χωριό με τους δικούς σου. Θα πετάξετε χαρταετό, θα φάτε και θα περάσετε καλά. Τέτοιες στιγμές μένουν για πάντα γιατί όλοι είναι με τα κινητά και βγάζουν φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι περιποιημένη ώστε να βλέπεις τις στιγμές αργότερα και να μην χτυπάς το κεφάλι σου. Τι μακιγιάζ να κάνεις όμως; Δεν μπορείς να το κάνεις πολύ έντονο γιατί θα φάτε μεσημέρι. Χρειάζεσαι ένα ελαφρύ και διακριτικό μακιγιάζ που θα κάνει τον πρόσωπό σου να δείχνει αψεγάδιαστο.

Τα ιδανικά χρώματα είναι να χρησιμοποιήσεις είτε παστέλ είτε απλά γήινες σκιές. Μόλις αποφασίσεις ξεκινάς με το foundation για να δημιουργήσεις την βάση σου. Αν χρειάζεσαι concealer και πούδρα πρόσθεσε και αυτά στο βάψιμό σου αλλά όσα λιγότερα προϊόντα βάζεις τόσο πιο φρέσκια θα φαίνεσαι.

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά. Φρόντισε να έχεις βγάλει τις περισσευούμενες τρίχες ώστε να έχεις έναν καλό οδηγό. Γέμισέ τα με μολύβι ή και με σκιά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σου για να φαίνονται πιο πυκνά και εσύ πιο νέα.

Άπλωσε μια ροζ ή μια άλλη ανοιχτόχρωμη σκιά στα μάτια και με ένα καφέ μολύβι τράβηξε απαλά την γραμμή του eyeliner. Με ένα πινέλο σβήσε την γραμμή μέχρι να έχει το smoky εφέ. Πρόσθεσε μάσκαρα και είσαι έτοιμη με τα μάτια.

Πρέπει να δώσεις χρώμα και στο υπόλοιπο πρόσωπο όμως για αυτό άπλωσε ένα ρουζ, κατά προτίμηση όχι και αυτό ροζ. Επειδή θα φας, δεν θέλεις να σε απασχολεί όλη την ώρα το κραγιόν σου, προτίμησε να βάλεις ένα lipgloss με χρώμα που δεν θα φανεί αν θα χαλάσει. Τώρα είσαι έτοιμη για να σε βγάλουν όσες φωτογραφίες θέλουν!