The Voice 2: Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή

Κάνε το δικό της κλασσικό μακιγιάζ δικό σου!
The Voice 2: Πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή



Παρακολουθείς και εσύ φανατικά το The Voice 2; Το ίδιο και εμείς! Ο κάθε συντάκτης του #FollowMe βέβαια γι άλλο λόγο αλλά αυτό μας ενώνει. Δύο γυναίκες έχει η κριτική επιτροπή και τις δύο τις λατρεύουμε. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με την Δέσποινα Βανδή και πώς να πετύχεις το μακιγιάζ της. Γενικά η Δέσποινα δεν πειραματίζεται ιδιαίτερα. Έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει και το υποστηρίζει υπέροχα γι' αυτό και εμείς δεν θα σου προτείνουμε ένα πρωτότυπο μακιγιάζ αλλά ένα μακιγιάζ που θα μπορούσε να γίνει το στίγμα σου.

 

Ένα λαμπερό πρόσωπο είναι πάντα must και τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις; Καλή ενυδάτωση! Πριν ξεκινήσεις λοιπόν να βάφεσαι θα απλώσεις ένα serum, στη συνέχεια μια καλή ενυδατική, μετά ένα καλό primer και τέλος το foundation σου. Ναι ακούγεται λίγο ταλαιπωρία αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Αν έχεις ανάγκη από περισσότερη κάλυψη πρόσθεσε concealer και πούδρα.

Φυσικά η Δέσποινα γεμίζει τα φρύδια της γιατί ξέρει πως τα φρύδια είναι εξίσου σημαντικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά άρα δεν έχεις παρά να το κάνεις και εσύ.

Λατρεύει να τονίζει τα μάτια οπότε κάνε ένα γήινο smoky με καφέ αποχρώσεις που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και χρώματα μαλλιών. Κάνε και το περίγραμμα του ματιού με ένα απαλό μολύβι ματιών για ένα πιο σέξι αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να βάλεις μάσκαρα!

Πρόσθεσε ένα ρουζ στα μήλα για να δείχνεις υγιής και δροσερή αλλά για να μην αφήσεις τα χείλη εκτός παιχνιδιού βάψ' τα με ένα nude κραγιόν.