Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα Oscars

Καινούργια trends που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε!
Οι τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά όπως μας έδειξαν οι star στα Oscars



Μετά από μια μικρή περίοδο κακογουστιάς, εννοώ τις Απόκριες πήραμε επιτέλους μια ανάσα glamour με τις εμφανίσεις στα Oscars. Φυσικά και εκεί υπήρχαν εμφανίσεις που μας έκαναν να αναρωτηθούμε, μιλάω σε σένα Scarlett Johansson αλλά σε γενικές γραμμές ήταν όλες υπέρλαμπρες. Εννοείται πως δεν έχασα την ευκαιρία και παρατήρησα όλες τις celebrity μία προς μία για να βρω τις καλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ και στα μαλλιά.

 

Μία από τις πρώτες τάσεις είναι τα έντονα κραγιόν και όχι, δεν εννοώ τα σκούρα αλλά τα έντονα φούξια και πορτοκαλί! Πάρε το παράδειγμα των Emma Stone, Jennifer Lopez, Kate Upton, Lady Gaga, Miley Cyrus και Sarah Hyland. Βλέπεις πως οι περισσότερες προτίμησαν το κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους και μετά το έντονο ροζ. Καιρός να πας για ψώνια λοιπόν.

Μία επόμενη τάση είναι το κλασσικό eyeliner, ναι δεν είναι κάτι πρωτότυπο αλλά υπάρχει μία παραλλαγή στο μακιγιάζ. Το συνδυάσαν όλες με nude κραγιόν αντί με το χαρακτηριστικό κόκκινο. Οι Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow, Jessica Chastain, Kerry Washington, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Oprah Winfrey, Rita Ora, Sienna Miller και Zoe Saldana πέτυχαν αυτό το look πολύ καλά!

Φυσικά για άλλη μια φορά έκανε την εμφάνισή του το no make-up make-up trend. Άλλωστε ξέρεις ήδη πως αυτό είναι το μακιγιάζ για φέτος. Αυτές που το προτίμησαν ήταν οι Cate Blanchett, Jennifer Aniston, Meryl Streep, Reese Witherspoon Scarlett Johansson και Zendaya Coleman.

Στα μαλλιά η πλάγια χωρίστρα έκανε το δυνατό comeback! Είτε ήταν σε σινιόν είτε σε λυτά μαλλιά. Φυσικά υπήρχαν μερικές χωρίστρες στη μέση αλλά στην πλειοψηφία ήταν πλάγιες. Το καλό με αυτό είναι πως δείχνεις αμέσως λίγο πιο σέξι χωρίς να έχεις κάνει πολλά πολλά. Κάτι ξέρουν οι Anna Kendrick, Emma Stone, Jennifer Aniston, Jessica Chastain, Kate Upton, Kerry Washington, Marion Cotillard, Miley Cyrus, Naomi Watts, Nicole Kidman, Rita Ora και Zendaya Coleman.