Ένα μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες και όλα τα χρόνια: Ποιο θα ήταν το δικό σου παντοτινό μακιγιάζ;

Δες εδώ και ποια προϊόντα θα χρειαστείς.
Ένα μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες και όλα τα χρόνια: Ποιο θα ήταν το δικό σου παντοτινό μακιγιάζ;



Αλήθεια, αν μπορούσες να φορέσεις ένα μακιγιάζ για την υπόλοιπη ζωή σου ποιο θα ήταν; Θα άντεχε τον χρόνο ή μετά από μια δεκαετία θα ήταν μπανάλ και εκτός μόδας; Είμαι σίγουρη πως κάθε γυναίκα θα έλεγε ένα μακιγιάζ που της αρέσει αλλά κατά πόσο θα ταίριαζε σε όλα τα πρόσωπα; Το ίδιο αναρωτηθήκαμε και εμείς στο #FollowMe και καταλήξαμε στο less is more. Είναι ένα all time classic quote που ταιριάζει στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και στο μακιγιάζ.

Στην αρχή όταν αναρωτήθηκα ποιο θα ήταν εκείνο το μακιγιάζ που δεν θα βαριόμουν ποτέ θα έλεγα το έντονο γατίσιο eyeliner με κόκκινο κραγιόν. Σίγουρα δεν θα το βαριόμουν εύκολα μιας και είναι ήδη το χαρακτηριστικό μου μακιγιάζ. Βέβαια στη συνέχεια σκέφτηκα πως υπάρχουν μέρες που δεν θέλω ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό μου.

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ λοιπόν που θα ταιριάξει σε όλες τις ηλικίες, όλα τα χρόνια και σε κάθε διάθεση; Καταλήξαμε όλα τα κορίτσια του #FollowMe στο γήινο, σχεδόν nude, μακιγιάζ. Ο λόγος είναι πως το μακιγιάζ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αλλά τα χρώματα και τα σχήματα αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει πως το αγαπημένο σου φούξια κραγιόν μπορεί μετά από μερικά χρόνια να το βλέπεις και να αναρωτιέσαι πως το λάτρευες αυτό ή το δικό μου αγαπημένο δραματικό eyeliner να αντικατασταθεί με μια λεπτή γραμμή χωρίς γωνία (αν και ελπίζω να μην συμβεί ποτέ αυτό). Άρα είναι έξυπνο να επενδύσεις σε αποχρώσεις του καφέ όσον αναφορά το βάψιμο στα μάτια και nudes όσον αναφορά τα καλλυντικά για τα χείλη όπως είναι το κραγιόν και lipgloss. Φυσικά δεν θα σε αναγκάσουμε να κάνεις αυτό το βάψιμο κάθε μέρα αλλά τώρα ξέρεις ποιο μακιγιάζ να κάνεις όταν δεν θα έχεις έμπνευση. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το γήινο μακιγιάζ!