Rita Ora: Αντίγραψε το μεταλλικό μακιγιάζ της

Δες όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς!
Rita Ora: Αντίγραψε το μεταλλικό μακιγιάζ της



Αν το στυλ σου δεν είναι τόσο ρομαντικό, τόσο girly και απεχθάνεσαι τις ροζ σκιές τότε το μακιγιάζ της Rita Ora στο πάρτυ της Madonna είναι το ιδανικό για σένα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα το στυλ μιας barbie. Το μακιγιάζ αυτό δείχνει υπέροχο σε ξανθά μαλλιά γιατί κάνει αντίθεση χωρίς να σημαίνεις πως αν είσαι καστανή δεν μπορείς να το κάνεις. Αν ερωτεύτηκες και εσύ το look της Rita και θέλεις οπωσδήποτε να το αντιγράψεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα.

Όπως σε κάθε μακιγιάζ έτσι και σε αυτό θα ξεκινήσεις με την ενυδάτωση του προσώπου για να μην είναι η επιδερμίδα σου θαμπή. Στη συνέχεια άπλωσε ένα foundation για ομοιομορφία και κάλυψε τις ατέλειες με λίγο concealer. Σταθεροποίησε τη βάση σου με μία πούδρα.

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις τα φρύδια σου. Χτένισέ όλες τις τρίχες προς τα κάτω για να δεις ξεκάθαρα που θα ζωγραφίσεις την γραμμή. Μόλις την ετοιμάσεις χτένισε τις τρίχες πάλι στη θέση τους και γέμισε το υπόλοιπο με σκιές.

Για τα πετύχεις το απόλυτο μεταλλιζέ χρώμα στα μάτια βρέξε το πινέλο σου και άπλωσε έτσι την σκιά στα μάτια. Στο κινητό βλέφαρο βάλε το πιο ανοιχτό γκρι και στην κόγχη το πιο σκούρο. Μην ξεχάσεις να βάλεις μάσκαρα.

Τέλος, δώσε μια λάμψη στο πρόσωπό σου με το highlighter και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ρουζ και nude κραγιόν.