Do it like Heidi Klum: Κάνε και εσύ το λαμπερό μακιγιάζ της

Μπορείς να δείχνεις άψογη και μετά τα 40!
Do it like Heidi Klum: Κάνε και εσύ το λαμπερό μακιγιάζ της



Μπήκες στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου και δεν ξέρεις πλέον πως να βαφτείς, πως να κάνεις τα μαλλιά σου και πως να ντυθείς; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις μια celebrity κοντά στο στυλ σου και να πάρεις ιδέες. Με αυτόν τον τρόπο θα γλυτώσεις πολλά στιλιστικά λάθη. Αν είσαι λοιπόν ξανθιά και έχεις ήδη ξεκινήσει τα solarium η Heidi Klum θα πρέπει να είναι το πρότυπο ομορφιάς σου. Απαλά κυματιστά μαλλιά που πέφτουν στους ώμους και γήινο smoky με έντονες βλεφαρίδες. Παρατηρείς κάτι άσχημο; Όχι. Μάθε λοιπόν πως θα βαφτείς και εσύ έτσι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση του foundation. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που έβαζες όλο τον χειμώνα αν έχεις ξεκινήσει τα solarium. Μόλις απλώσεις το foundation θα τοποθετήσεις και το concealer σε τριγωνική μορφή κάτω από τα μάτια. Πούδραρε το πρόσωπό σου για να μείνει η βάση σου σταθερή.

Τώρα θα χρειαστείς μια ποικιλία γήινων χρωμάτων. Για αρχή θα απλώσεις την πιο ανοιχτή σκιά, κατά προτίμηση μπεζ/χρυσή στο κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια δώσε βάθος στα μάτια απλώνοντας μια καφέ σκιά στην κόγχη. Τώρα θα χρησιμοποιήσεις την τελευταία σκιά η οποία πρέπει να είναι και η πιο σκούρα, κοντά στις βλεφαρίδες, σαν eyeliner δηλαδή. Φρόντισε όμως να μην ξεκινήσεις από την εσωτερική γωνία για να φαίνονται τα μάτια σου πιο λαμπερά. Στο κάτω βλέφαρο θα κάνεις ένα όμπρε με τα τρία χρώματα που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει. Θα βάλεις την ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία και θα καταλήξεις στην εξωτερική με την πιο σκούρα. Τέλος πρόσθεσε πολύ μάσκαρα.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να δώσεις τώρα λίγο χρώμα. Βάλε ρουζ στα μήλα, highlighter στα ζυγωματικά και φυσικά το αγαπημένο σου nude κραγιόν στα χείλη! Αν θέλεις να μάθεις πώς να βάλεις σωστά το κραγιόν για να φαίνονται τα χείλη σου σαρκώδη πάτησε εδώ.