Sarah Hyland: Το ιδανικό μακιγιάζ για τις καστανόξανθες

Δες εδώ πώς μπορείς να το πετύχεις.
Sarah Hyland: Το ιδανικό μακιγιάζ για τις καστανόξανθες



Αν τα μαλλιά σου είναι γεμάτο ανταύγειες όπως και τα μαλλιά της Sarah Hyland τότε μάλλον θα αναρωτιέσαι τι μακιγιάζ πρέπει να κάνεις που να ταιριάζει με τα χρώματά σου. Η Sarah βρήκε τις τέλειες αποχρώσεις στο βάψιμό της άρα δεν έχεις παρά να πάρεις τις ιδέες της και να τις εφαρμόσεις πάνω σου. Δεν έχει σημασία πόσο ετών είσαι, το μακιγιάζ αυτό είναι απλό, σέξι και ταιριάζει σε κάθε ηλικία λόγω των ήπιων χρωμάτων. Πάρε το νεσεσέρ, έναν καθρέπτη και ξεκίνα!

Για αρχή θα απλώσεις το foundation στο πρόσωπό σου ώστε να αποκτήσεις μια ομοιόμορφη επιδερμίδα. Στη συνέχεια θα δώσεις φως με ένα concealer δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το χρώμα σου. Το concealer θα το τοποθετήσεις σε τριγωνική μορφή κάτω από τα μάτια, λίγο στο πιγούνι και λίγο ανάμεσα στα φρύδια. Με ένα πινέλο ανάμειξέ τα καλά στο foundation και στη συνέχεια θα γεμίσεις τα φρύδια σου. Τα πυκνά περιποιημένα φρύδια αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο.

Στα μάτια θα χρησιμοποιήσεις σκιές με shimmer που σου δίνουν αυτή την extra λάμψη. Άπλωσε μια άσπρη/μπεζ στο κινητό βλέφαρο και μία ανοιχτή ροζ στην κόγχη για να δώσεις βάθος. Στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποίησε την ίδια ροζ σκιά για να υπάρχει μια συνοχή στο βάψιμό σου. Τέλος άπλωσε αρκετή μάσκαρα μέχρι οι βλεφαρίδες σου να γίνουν πυκνές.

Για να δώσεις όμως λίγο χρώμα στην επιδερμίδα σου για να δείχνει πιο υγιής βάλε ένα ροζ ρουζ στα μήλα. Ολοκλήρωσε όμως αυτό το μακιγιάζ με τα σέξι μπορντό χείλη όπως έκανε και η Sarah.

Αν λατρεύεις τα σκούρα χείλη πάτησε εδώ να δεις περισσότερα!