Hello Sailor! Κάνε και εσύ navy μακιγιάζ (ρεπορτάζ αγοράς)

Ολοκλήρωσε το rend ου καλοκαιριού με το κατάλληλο μακιγιάζ.
Hello Sailor! Κάνε και εσύ navy μακιγιάζ (ρεπορτάζ αγοράς)



O καιρός δεν λέει να αποφασίσει αν θα είναι άνοιξη ή ακόμα χειμώνας. Την μία μέρα έχουμε ήλιο και βγαίνουμε χωρίς μπουφάν ενώ την επόμενη δεν σταματάει να βρέχει. Όπως και να έχει οι καλές μέρες είναι κοντά, πολύ κοντά! Ας ελπίσουμε πως το Πάσχα θα μπορέσουμε να ψήσουμε έξω. Σε μια μια σύντομη βόλτα που έκανα στα καταστήματα είδα πως για άλλη μια χρονιά το navy στην μόδα. Είναι όντως λίγο προβλέψιμο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μας αρέσει. Το navy είναι τόσο εύκολο να συνδυαστεί και φοριέται όλες τις ώρες. Για να ολοκληρώσεις όμως μια τέτοια εμφάνιση πρέπει να κάνεις και το σχετικό βάψιμο.

Το πιο κλασσικό navy μακιγιάζ είναι το eyeliner με κόκκινο κραγιόν – τελικά αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει με τα πάντα! Φυσικά μπορείς να κάνεις αυτό το βάψιμο αλλά αν προτιμάς να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο μπορείς να απλώσεις μια μπλε σκιά σαν eyeliner από την μέση του κινητού βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία. Με ένα πινέλο σβήσε την σκιά προς τα πάνω για να κάνει ένα smoky εφέ. Αν δεις ότι το χρώμα εξαφανίζεται, βάλε πάλι σκιά και επανέλαβε την διαδικασία. Κατά προτίμηση απέφυγε το κόκκινο κραγιόν σε αυτό το μακιγιάζ.

Αν είσαι έτοιμη όμως για κάτι πιο προχωρημένο μπορείς να βάλεις μπλε ή γαλάζιο eyeliner είτε μόνο του είτε συνδυασμένο με μαύρο eyeliner (διπλό). Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις και το μπλε χρώμα στο βάψιμο αλλά και το κόκκινο γιατί σε σχέση με το προηγούμενο μακιγιάζ, αυτό ταιριάζει απίστευτα. Αν βαριέσαι όμωςν την κλασσική γατίσια γραμμή μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι άλλο όπως θα δεις εδώ.