Emma Watson: Πώς θα αντιγράψεις την φρέσκια beauty εμφάνισή της (ρεπορτάζ αγοράς)

Ένα κλασσικό μακιγιάζ με twist!
Emma Watson: Πώς θα αντιγράψεις την φρέσκια beauty εμφάνισή της (ρεπορτάζ αγοράς)



Πώς γίνεται να μην λατρεύεις αυτό το γλυκό πρόσωπο; Η Emma Watson είτε έχει τα μαλλιά της κοντά είτε μακριά καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάσει. Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένη στο Facebook HQ London για να συμμετάσχει σε ένα live Q&A για την ισότητα των φύλλων. Αν και είναι μία είδηση από μόνη της αυτή, εγώ κοίταζα το μακιγιάζ και τα μαλλιά της! Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου. Φυσικά θα πρόσεξες τα “άγρια” φρύδια της που κλέβουν την παράσταση μέχρι και από το κόκκινο κραγιόν. Το ύφος του μακιγιάζ κάνει όμως τόσο εντύπωση που σκέφτηκα να το αναλύσω ώστε να το αντιγράψεις και εσύ.

► Όπως κάθε φορά που βάφεσαι, θα απλώσεις πρώτα μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για ένα λαμπερό δέρμα.

► Στη συνέχεια άπλωσε μια BB ή CC κρέμα γιατί δεν θέλεις να καλύψεις την φρεσκάδα με ένα βαρύ foundation.

► Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα φρύδια. Χτένισέ τα όλα προς τα κάτω για αρχή ώστε να μπορείς να δεις που αρχίζει και τελειώνει το φρύδι. Γέμισέ τα και χτένισέ τα όλα προς τα πάνω. Προσεκτικά, αν δεν έχεις ειδικό gel για τα φρύδια μπορείς να ρίξεις λίγη λακ.

► Τόνισε τώρα το βλέμμα σου κάνοντας την γραμμή του eyeliner με ένα μικρό wing. Μην ξεχάσεις φυσικά να βάλεις αρκετή μάσκαρα.

► Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα κόκκινο μολύβι και στη συνέχεια άπλωσε το κόκκινο κραγιόν. Φρόντισε τα κόκκινα που χρησιμοποίησες να είναι ίδια ή τουλάχιστον να μοιάζουν.

► Τέλος, βάλε ένα πολύ διακριτικό ρουζ μιας και η Emma προτίμησε να μην τονίσει τα μήλα.