Υιοθέτησε το beauty look της Τάμτα που λατρέψαμε (ρεπορτάζ αγοράς)

Ένα mini tutorial για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.
Υιοθέτησε το beauty look της Τάμτα που λατρέψαμε (ρεπορτάζ αγοράς)



Η Τάμτα για άλλη μια χρονιά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή στο X Factor της Γεωργίας και ανέβασε στα social media της ένα sneak peek του πρώτου επεισοδίου. Εδώ στο #FollowMe δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της γιατί έδειχνε τόσο όμορφη, τόσο λαμπερή οπότε πήρα την πρωτοβουλία να αναλύσω την εμφάνισή της σε μικρά βήματα για να μπορείς να υιοθετήσεις το στυλ της.

ΜΑΛΛΙΑ

Αν και σου έχουμε πει πως το μπομπάρι στα μαλλιά είναι μπανάλ, η Τάμτα κατάφερε να του αλλάξει ύφος αλλάζοντας τον sleek κότσο σε πιο ανάλαφρο και με ένα twist. Για να το κάνεις και εσύ πιάσε τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά και πέρασε το μπομπάρι. Πιάνοντας μία τούφα κάθε φορά, θα την γυρίσεις προς τα έξω και θα την σταθεροποιήσεις με ένα τσιμπιδάκι. Το υπόλοιπο της τούφας τύλιξέ το γύρω από το μπομπάρι, κοντά στο λαστιχάκι. Κάνε ακριβώς το ίδιο για τα υπόλοιπα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις το στριφογύρισμα της Τάμτα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βάλε πρώτα την ενυδατική κρέμα σου και μετά άπλωσε το foundation. Πάντα να προτιμήσεις με την χαμηλότερη κάλυψη δυνατόν για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια σχημάτισε τα φρύδια σου και γέμισέ τα αν έχεις ανάγκη. Προτίμησε να μην κάνεις έντονο περίγραμμα γιατί δεν θέλεις να μοιάζουν με κάτι εξωπραγματικό. Στα μάτια κάνε την γραμμή του eyeliner με ένα μαύρο μολύβι ματιών και σβήσε την άκρη με ένα πινέλο. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ ωραίο εφέ και φαίνονται τα μάτια σου πιο αμυγδαλωτά.

Τέλος, μην ξεχάσεις να βάλεις ρουζ και ένα απαλό κοραλλί κραγιόν.