Το γήινο μακιγιάζ της Κατερίνας Ζαρίφη είναι ιδανικό για τις καστανές

Δες εδώ τα μυστικά για τα τέλεια smoky eyes!
Το γήινο μακιγιάζ της Κατερίνας Ζαρίφη είναι ιδανικό για τις καστανές



Ψάχνεις να βρεις το πιο μυστήριο μακιγιάζ που θα ταιριάξεις στα χρώματά σου; Κάνε το βάψιμο της Κατερίνας Ζαρίφη ή οποία κατάφερε να βρει τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα μαλλιά της. Προτίμησε να κάνει smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις και nude χείλη. Το μακιγιάζ αυτό μπορεί να μην είναι πρωτότυπο αλλά επειδή ταιριάζει σε όλες έχει γίνει all time classic. Στις καστανές δίνει μία άλλη χάρη όμως, πιο μυστήρια γι' αυτό δοκίμασέ το και εσύ!

Για να πετύχεις το τέλειο smoky eye πρέπει να κάνεις καλό blending. Τι σημαίνει αυτό; Να αναμιγνύεις τις σκιές καλά μεταξύ τους ώστε να μην μπορείς να διαχωρίσεις τα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο αμέσως φαίνεται πως το έκανε κάποιος επαγγελματίας make-up artist και δίνει την αίσθηση του “ακριβού”. Το μυστικό είναι να κάνεις blending, να προσθέτεις πάλι σκιά και να ξανακάνεις blending μέχρι να πετύχεις την ένταση που θέλεις.

Ναι θα σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να συνηθίσεις αυτή τη τεχνική αλλά το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει. Για ακόμη περισσότερη ένταση στα μάτια κάνει την γραμμή του eyeliner με ένα μαύρο μολύβι φρυδιών και σβήσε την γραμμή με το πινέλο σου προς τα έξω. Μην ξεχάσεις πως και το κάτω βλέφαρο θέλει την ίδια περιποίηση με το πάνω. Δεν γίνεται να βάψεις μόνο το μισό μάτι... Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ αυτό με πυκνά φρύδια και nude κραγιόν.