Κάνε το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Nikki Reed (ρεπορτάζ αγοράς)

Αγαπάμε φούξια κραγιόν, αγαπάμε και ατίθασα φρύδια!
Κάνε το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Nikki Reed (ρεπορτάζ αγοράς)



Ο καιρός επιτέλους ανοίγει και οι διάσημες άρχισαν τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ. Το πρώτο που μας έκανε εντύπωση είναι το βάψιμο της Nikki Reed. Είναι φρέσκο, νεανικό και υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα trend, τα ατίθασα φρύδια. Αν ανησυχείς πως δεν μπορείς να το υποστηρίξεις λόγω ηλικίας ή λόγω στυλ μπορείς πάντα να ρίξεις λίγο τους τόνους του ροζ αν και είναι χρώμα που ταιριάζει σε όλες.

Για να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ έχεις 3 χαρακτηριστικά-κλειδιά που πρέπει να τονίσεις. Τα φρύδια, τα μάτια και τα χείλη. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά επειδή δεν χρησιμοποιείς πολλά χρώματα το αποτέλεσμα δεν βγαίνει κιτς.

 

ΦΡΥΔΙΑ

Χτένισε τις τρίχες όλες προς τα κάτω ώστε με το μολύβι φρυδιών να κάνεις το πάνω περίγραμμα. Μην κάνεις την γραμμή πολύ έντονη όμως γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να βγει φυσικό.

Στη συνέχεια χτένισε τις τρίχες όλες προς τα πάνω για να κάνεις το κάτω περίγραμμα και να ενώσεις τις άκρες.

Τέλος, γέμισε τα φρύδια με σκιά στην ίδια απόχρωση με το φυσικό σου χρώμα και πέρασε μια μάσκαρα για τα φρύδια που θα κάνει τις τρίχες σου να μείνουν προς τα πάνω.

ΜΑΤΙΑ

Χωρίς να βάλεις κάποια σκιά θα κάνεις το μαύρο eyeliner σου. Μην ξεκινήσεις από την αρχή της εσωτερικής γωνίας ώστε να κάνεις τα μάτια σου πιο αμυγδαλωτά. Φυσικά εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες δεν γίνεται. Μόλις τις έχεις τοποθετήσει πέρασε μια μάσκαρα ώστε να ενωθούν με τις δικές σου.

ΧΕΙΛΗ

Για τέλεια ζουμερά χείλη κάνε μια μικρή απολέπιση πρώτα και πέρασε ένα lip balm. Μόλις ενυδατωθούν τα χείλη είσαι έτοιμη για το βάψιμο. Με ένα μολύβι χειλιών που θα έχει το ίδιο χρώμα με το κραγιόν κάνε το περίγραμμα ώστε το χρώμα να έχει περισσότερη διάρκεια. Τέλος, απλώνεις και το κραγιόν είτε κατευθείαν από τη συσκευασία είτε με πινέλο.