Το ιδανικό μακιγιάζ για ταξίδια της Θωμαής Απέργη

Δες και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς.
Το ιδανικό μακιγιάζ για ταξίδια της Θωμαής Απέργη



Αν έχεις σκοπό να φύγεις το Σαββατοκύριακο, να πας ένα μικρό ταξίδι θέλεις να είσαι περιποιημένα. Πάντα βγάζεις φωτογραφίες όταν πας διακοπές! Η Θωμαή Απέργη μπορεί να μην έκανε ακριβώς διακοπές αλλά έκανε το τέλειο μακιγιάζ για μέσα στο αυτοκίνητο ή άλλο μεταφορικό μέσο. Είναι απλό και διακριτικό. Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που τόνισε, αυτά είναι και αρκετά. Για να δεις πως θα το πετύχεις και εσύ διάβασε παρακάτω.

ΦΡΥΔΙΑ

Όταν δεν κάνεις κάποιο έντονο μακιγιάζ είναι ωραίο να τονίσεις τα φρύδια. Δίνει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις φτιάξει πρώτα το σχήμα ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλήσεις ένα τσιμπιδάκι μαζί σου στις διακοπές. Στη συνέχεια πάρε ένα πινέλο και χτένισε όλες τις τρίχες προς τα κάτω. Με ένα μολύβι φρυδιών κάνε το πάνω περίγραμμα, χτένισε τα φρύδια πάλι προς τα πάνω και κάνε το κάτω περίγραμμα. Τέλος, γέμισέ τα με σκιές φρυδιών ώστε να γίνουν πυκνά.

ΜΑΤΙΑ

Το eyeliner είναι το πιο ωραίο προϊόν μακιγιάζ αλλά σε ένα ταξίδι δεν βολεύει πολύ γιατί μπορεί να θέλεις να κλείσεις τα μάτια σου για καμιά ώρα και όταν ξυπνήσεις το μισό έχει φύγει. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μάτια σου είναι πολύ υγρά όταν είναι κλειστά με αποτέλεσμα το eyeliner που έχεις τοποθετήσει στην εσωτερική γωνία του ματιού, κοντά στο δακρυϊκό πόρο να χαλάσει. Προτίμησε να βάλεις το eyeliner από το κέντρο προς τα έξω με ένα μολύβι ματιών και σβήσε απαλά την γραμμή. Έτσι δεν χρειάζεται αν ανησυχήσεις αν θα σου χαλάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΧΕΙΛΗ

Το κραγιόν είναι το χειρότερο για ένα ταξίδι! Θέλεις να φας, να πιες νερό οπότε δεν μπορεί να σε απασχολεί κάθε πέντε λεπτά αν το κραγιόν σου θα είναι ακόμα ωραίο. Προτίμησε το lipgloss όπως και η Θωμαή Απέργη. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ χωρίς να είναι ενοχλητικό.