Το τέλειο μακιγιάζ της Victoria Justice για να βγεις Σάββατο βράδυ

Ένα εντυπωσιακό βάψιμο που ταιριάζει σε όλες!
Το τέλειο μακιγιάζ της Victoria Justice για να βγεις Σάββατο βράδυ



Επιτέλους έφτασε το Σάββατο και μπορείς να γίνεις πάλι glamorous. Τέλος τα Uggs, τέλος τα χοντρά πλεκτά και τα άνετα παντελόνια. Ήρθε η ώρα να εμφανίσεις τις φουστίτσες, φορέματα και το νεσεσέρ σου με τα καλλυντικά. Θέλεις να ξανανιώσεις σέξι γυναίκα! Αν έχεις βρει ήδη τι θα φορέσεις αλλά σε απασχολεί το βάψιμο... ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Σου προτείνουμε να κάνεις το μακιγιάζ της Victoria Justice, πρωταγωνίστρια της σειράς Victorious του Nickelodeon. Είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις κάθε εμφάνισή σου λαμπερή.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να προετοιμάσεις το δέρμα σου. Άπλωσε μια ενυδατική κρέμα και περίμενε λίγο να την απορροφήσει. Μόλις είναι έτοιμη η επιδερμίδα σου μπορείς να ξεκινήσεις με το foundation, concealer και το contouring. Προτίμησε να ακολουθήσεις την δική σου ρουτίνα γιατί δεν θέλεις να κάνεις πολλά πειράματα τελευταία στιγμή.

Όπως θα παρατήρησες, τα φρύδια της είναι καλοσχηματισμένα. Είναι πολύ σημαντικό σε ένα μακιγιάζ να έχεις ωραία φρύδια. Χτένισέ τα πρώτα όλα προς τα κάνω για να κάνεις πιο εύκολα το περίγραμμα με το μολύβι φρυδιών και μετά ξαναχτένισέ τα πάνω για να κάνεις το περίγραμμα στο κάτω μέρος των φρυδιών. Τώρα ήρθε η ώρα να τα γεμίσεις είτε με το ίδιο μολύβι είτε με σκιές που ταιριάζουν στο φυσικό σου χρώμα.

Στα μάτια άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά άσπρο ή μπεζ σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δώσεις φως και λάμψη. Στη συνέχεια δημιούργησε το σύμβολο “<” στην εξωτερική γωνία του ματιού με μαύρη σκιά. Πώς γίνεται αυτό; Με ένα λεπτό πινέλο ξεκίνησε από την μέση του ματιού σαν την γραμμή του eyeliner και κάνε το γατίσιο μάτι. Από την άκρη θα συνεχίσεις τη σκιά μέσα στην κόγχη, πάλι περίπου μέχρι την μέση. Κάνε καλό blending την μαύρη σκιά για smoky αποτέλεσμα. Για να τελειώσεις με τα μάτια πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα για να τις ενώσεις με τις δικές σου. Αν δεν ξέρεις πως τοποθετείς τις βλεφαρίδες πάτησε εδώ.

Για να ολοκληρώσεις όμως το πρόσωπο πρόσθεσε highlighter, ρουζ και ένα ενυδατικό ροζ κραγιόν.