Φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο με το μακιγιάζ της Suki Waterhouse

Δώσε τέλος στα έντονα μακιγιάζ!
Φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο με το μακιγιάζ της Suki Waterhouse



Όσο περίεργο και να σου φαίνεται το μυστικό για να δείχνεις νέα με μακιγιάζ είναι να μην βάφεσαι έντονα. Εσύ μπορεί να έχεις το άγχος να κρύψεις όλες τις “ατέλειες” σου αλλά αν παρατηρήσεις τις celebrity θα δεις πως ελάχιστες βάφονται έντονα. Το ίδιο και η Suki Waterhouse που φαίνονται μέχρι και οι φακίδες της. Δοκίμασε μια φορά και εσύ να μην βάλεις τόσο foundation στο πρόσωπο και θα δεις μεγάλη αλλαγή.

Άπλωσε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου κατά προτίμηση με SPF για να προστατευτείς από τις ακτίνες του ήλιου. Στη συνέχεια δοκίμασε να βάλεις αντί για foundation μια BB κρέμα που δεν είναι τόσο καλυπτική. Αν έχεις πρόβλημα με την λιπαρότητα μπορείς να προσθέσεις και μία πούδρα.

Φυσικά εντύπωση κάνουν τα φρύδια της Suki που σημαίνει πως θα πρέπει να τα τονίσεις και εσύ. Γέμισέ τα με μολύβι φρυδιών ή απλά με σκιές αλλά φρόντισε το χρώμα να ταιριάζει το φυσικό σου. Για να τονίσεις τα μάτια βάλε μια παχιά γραμμή μαύρου eyeliner και βάλε μάσκαρα. Είναι τόσο απλό αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό!

Πρόσθεσε μόνο στα μήλα ένα απαλό ρουζ κατά προτίμηση σε κρεμώδες μορφή για να φαίνεσαι ακόμα πιο δροσερή και στα χείλη βάλε ένα nude κραγιόν. Είσαι έτοιμη!