Τόλμησε το soft grunge μακιγιάζ της Misha Barton

Το λατρέψαμε γι' αυτό και σου το προτείνουμε.
Τόλμησε το soft grunge μακιγιάζ της Misha Barton



Άρχισες να αλλάζεις το στυλ σου σιγά σιγά προς το grunge αλλά νιώθεις πως ακόμα δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα σκούρα μωβ/ μπορντό κραγιόν και τα έντονα καφέ smoky eyes; Το μακιγιάζ της Misha Burton είναι κατάλληλο για να κάνεις την αρχή. Είναι απλό όσο πρέπει χωρίς να χάνει όμως το grunge ύφος του. Το βάψιμο είναι κατάλληλο τόσο για τις πρωινές εξόδους σου όσο και τις βραδινές. Διάβασε παρακάτω πως θα το πετύχεις.

► Άπλωσε ένα foundation μέτριας κάλυψης γιατί δεν πρέπει να κρύβεις όλες τις ατέλειες σου. Είναι ωραίο να μπορείς να διακρίνεις και μερικές φακιδούλες στο πρόσωπο.

► Στη συνέχεια γέμισε τα φρύδια σου. Όσο πιο πυκνά είναι τόσο το καλύτερο. Προσοχή όμως, απλά γέμισε τα φρύδια σου και όχι να φτιάξεις καινούργιο φρύδι!

► Άπλωσε την καφέ σκιά στα βλέφαρα, στο πάνω και στο κάτω. Αυτό είναι που κάνει το μακιγιάζ σου πιο ροκ και μετά τόνισε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα.

► Προσπέρασε το ρουζ και προτίμησε το bronzer. Μπορείς να κάνεις όλο το πρόσωπο με φωτοσκιάσεις ή απλά να τονίσεις τα ζυγωματικά σου.

► Τέλος βάλε ένα nude κραγιόν ή ένα nude lipgloss.