Τέσσερα μακιγιάζ που θα σε πείσουν πώς είναι ωραίο να έχεις καστανά μάτια

Δεν υπάρχει πια λόγος να ζηλεύεις την γαλανομάτα φίλη σου!
Τέσσερα μακιγιάζ που θα σε πείσουν πώς είναι ωραίο να έχεις καστανά μάτια



Μεγαλώνοντας πάντα ζήλευα την αδερφή μου για τα μάτια της. Είναι πράσινα ενώ τα δικά μου καστανά, εντάξει μελί είναι αλλά δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακά. Αν και υπάρχει πλέον μια κλινική στην Αμερική που αλλάζει μόνιμα το χρώμα ματιών σου κατέληξα πώς δεν είναι τόσο άσχημα τα καστανά μάτια. Αυτό το κατάλαβα όταν άρχισα να βάφομαι και να μαθαίνω περισσότερα κόλπα.

Η πραγματικότητα είναι πως στα καστανά μάτια ταιριάζουν όλα τα χρώματα χωρίς υπερβολές! Αν σου αρέσει δηλαδή το μακιγιάζ, είσαι τυχερή που δεν έχεις μπλε ή πράσινα μάτια. Παρακάτω θα βρεις τέσσερα μακιγιάζ που θα σε πείσουν να μην βάλεις χρωματιστούς φακούς.

 

SMOKY EYES

Τι πιο σέξι από τα μαύρα smoky eyes; Είναι το τέλειο μακιγιάζ για να βγεις για ποτό ή και για clubbing. Μην ξεχάσεις όμως να βάλεις στην εσωτερική γωνία του ματιού μια ανοιχτόχρωμη σκιά ώστε να μην φαίνονται μικρά τα μάτια σου.

ΓΗΙΝΟ SMOKY EYES

Αν δεν έχεις όρεξη να βαφτείς τόσο έντονα ή απλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να το στηρίξεις, μπορείς να κάνεις smoky eyes με γήινες σκιές. Αν είσαι τολμηρή μπορείς να το φορέσεις και το πρωί! Για τέλειο smoky φρόντισε να αναμείξεις καλά τις σκιές μεταξύ τους.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΙΑ

Να ένα χρώμα που δεν μπορούν να υποστηρίξουν εύκολα οι γαλανομάτες και πρασινομάτες ενώ εσύ μπορείς! Η πράσινη σκιά είναι ό,τι πρέπει για μια αλλαγή. Πρόσθεσε λίγο μαύρο eyeliner για να τονίσεις το βλέμμα σου.

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Ποιος θα το περίμενε πως τα έντονα χρώματα μπορούν να δείξουν τόσο ωραία; Άπλωσε αρκετές στρώσεις από το πορτοκαλί στο κινητό βλέφαρο και συνδύασέ το με μωβ σκιά και μαύρο eyeliner. Μην φοβηθείς να παίξεις και με άλλους χρωματικούς συνδυασμούς!