Οι καλύτερες συμβουλές για μακριές βλεφαρίδες

Δες εδώ και 10 αγαπημένες μάσκαρα.
Οι καλύτερες συμβουλές για μακριές βλεφαρίδες



Από τα πιο ωραία προϊόντα μακιγιάζ είναι η μάσκαρα. Θα το παρατηρείς βέβαια και όταν βάφεσαι γιατί όταν έχεις τελειώσει το smoky eye και δεν έχεις βάψει ακόμα τις βλεφαρίδες σου φαίνεσαι περίεργη. Επίσης μπορεί να είσαι τελείως άβαφη, να βάλεις λίγη μάσκαρα και να αλλάξει το πρόσωπό σου ολόκληρο. Καταλαβαίνεις δηλαδή πως οι βλεφαρίδες είναι πολύ σημαντικές και μακάρι να ξύπναγες πάντα με μακριές βλεφαρίδες. Υπάρχει όμως τρόπος να τις τονίσεις ακόμα περισσότερο είτε είναι βαμμένες είτε άβαφες. Δες παρακάτω πως θα το πετύχεις.

 

► Λύγισε το βουρτσάκι της μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρεις να βάψεις μέχρι και τις μικρές μικρές τριχούλες.

► Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα. Η συγκεκριμένη μάσκαρα κρατάει καλύτερα την καμπύλη της βλεφαρίδας απ' ότι μια απλή.

► Κάνε πέρα-δώθε κινήσεις. Για να απλώσεις σωστά την μάσκαρα πρέπει να κινήσεις πέρα-δώθε όσο θα περνάς το βουρτσάκι προς τα έξω.

► Χρησιμοποίησε πούδρα. Πέρασε μια στρώση μάσκαρα, μετά λίγη πούδρα και ξανά μάσκαρα. Θα είναι σαν να έχεις βάλεις extensions στις βλεφαρίδες σου.

► Χρησιμοποίησε το ειδικό ψαλιδάκι. Μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό εργαλείο αλλά τα ψαλίδια για τις βλεφαρίδες δημιουργούν μια απίθανη καμπύλη.

► Δοκίμασε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Όταν θέλεις να βγεις ένα βράδυ υπερπαραγωγή δοκίμασε να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα προτίμησε αυτές που δεν είναι όλες οι τρίχες στο ίδιο μήκος.

► Ντεμακιγιάζ. Κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο φρόντισε να ξεβάφεσαι κατά προτίμηση με ένα ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι. Έτσι δεν χαλάνε οι βλεφαρίδες σου.

► Για να είναι πιο έντονες οι βλεφαρίδες πέρασε ένα μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του πάνω βλεφάρου.