Το σημερινό μακιγιάζ της Ελένης και πώς να το πετύχεις

Θέλεις να μάθεις πως να κάνεις το μακιγιάζ της Ελένης; Ακολούθησε τα βήματα και θα το καταφέρεις.
Το σημερινό μακιγιάζ της Ελένης και πώς να το πετύχεις



Η Ελένη ποτέ δεν κάνει έντονα και περίεργα μακιγιάζ. Συνήθως το κρατάει σε γήινους τόνους ή όταν θέλει να κάνει την αλλαγή βάζει ροζ σκιές. Σήμερα έκανε ένα smoky σε καφέ αποχρώσεις με έντονες βλεφαρίδες και στα χείλη υιοθέτησε το 90's trend δηλαδή σκούρο περίγραμμα με πιο ανοιχτό κραγιόν.

 

Ξεκίνησε με to foundation σου και το concealer. Αν έχεις έντονο πρόβημα με την λιπαρότητα μπορείς να περάσεις και λίγη πούδρα από το πρόσωπο για ματ αποτέλεσμα.

Στο κινητό βλέφαρο άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά όπως άσπρο ή μπεζ και στη συνέχεια μια καφέ σκιά που να ξεκινάει από την εξωτερική γωνία και να περνάει από την κόγχη για να δώσεις βάθος στα μάτια.

Με ένα μαύρο μολύβι ματιών κάνε την γραμμή του eyeliner για να φαίνονται πιο πυκνές οι βλεφαρίδες σου. Σβήσε τη γραμμή με ένα πινέλο και λίγη μαύρη σκιά γιατί αν δεν βάλεις τη σκιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σβήσεις τη γραμμή χωρίς να μείνει το smoky εφέ.

Άπλωσε άφθονη μάσκαρα και αν έχεις κοντές βλεφαρίδες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες αλλά με φυσικό αποτέλεσμα.

Στα μάγουλα βάλε ροζ ρουζ για ένα γλυκό πρόσωπο και πέρασε λίγο highlighter στα ζυγωματικά για λάμψη.

Τέλος, κάνε το περίγραμμα το χειλιών με ένα ανοιχτό καφέ μολύβι ή ένα σκούρο ροζ και γέμισε με το κραγιόν που να είναι μία απόχρωση πιο ανοιχτή από το μολύβι.