Τα 5 κραγιόν της Μαίρης Συνατσάκη που λατρέψαμε και είναι ιδανικά για το γραφείο

Ένα για κάθε μέρα!
Τα 5 κραγιόν της Μαίρης Συνατσάκη που λατρέψαμε και είναι ιδανικά για το γραφείο



Θέλεις να κάνεις τα καθημερινά μονόχρωμα σύνολά σου πιο ενδιαφέροντα; Κάν’το με το μακιγιάζ! Κάθε μέρα εδώ στο Follow Me σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα μακιγιάζ ή ένα χτένισμα μιας Ελληνίδας celebrity. Η Μαίρη Συνατσάκη όμως είναι από τις αγαπημένες μας γιατί είναι από τις λίγες που τολνούν να βάλουν χρώμα στο μακιγιάζ τους. Υποθέτουμε λοιπόν πως θα πάρεις ιδέες από την Μαίρη για μακιγιάζ γι’ αυτό και διαλέξαμε τα αγαπημένα μας κραγιόν που έχει φορέσει και σου προτείνουμε ένα για κάθε μέρα!

Την Δευτέρα σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με ένα nude. Μόλις έχει περάσει το Σαββατοκύριακο οπότε σου χρειάζεται λίγη αποτοξίνωση από το έντονο μακιγιάζ.

Την Τρίτη το nude γίνεται κάτι μεταξύ κοραλλί και πορτοκαλί. Έχεις μπει πλέον στην ρουτίνα και τώρα σκέφτεσαι πως αύριο θα είναι η μέση της εβδομάδας!

Η Τετάρτη είναι καλύτερη μέρα από τις προγούμενες γιατί έχεις άλλες δύο μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει άρα και το κραγιόν γίνεται όλο και πιο έντονο!

Την Πέμπτη μπορείς να βάλεις ένα φλογερό κόκκινο γιατί είναι η μέρα που δεν συνηθίζεις να πηγαίνεις στο μπαρ αλλά αν τύχει, θα πας!

Η Παρασκευή είναι η τέλεια μέρα για να βάλεις το σέξι μπορντώ! Λύσε τα μαλλιά, ξεκούμπωσε μερικά κουμπιά από το πουκάμισο και είσαι έτοιμη να καλωσορίσεις το Σαββατοκύριακο!