Οι καλύτερες συμβουλές για ξυρισμένες μασχάλες χωρίς ερεθισμούς

Δες πως θα πετύχεις την λεία και απαλή επιδερμίδα.
Οι καλύτερες συμβουλές για ξυρισμένες μασχάλες χωρίς ερεθισμούς



Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι θα αρχίσεις το καθημερινό ξύρισμα. Έως τώρα την γλύτωνες για μερικές μέρες αφού δεν υπήρχε περίπτωση να βάλεις ούτε κοντομάνικο, πόσο μάλλον αμάνικο. Το πρόβλημα με το καθημερινό ξύρισμα είναι πως το δέρμα ερεθίζεται πολύ εύκολα στην μασχάλη και αποκτάς από εκείνα τα σπυράκια. Είναι ενοχλητικό γιατί δεν δείχνει ωραίο και καμιά φορά το νιώθεις κιόλας. Με τις παρακάτω οδηγίες όμως θα γλυτώσεις από αυτό το βάσανο.

Μέχρι και η μασχάλη χρειάζεται απολέπιση αλλά επειδή είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή περιόρισε την απολέπιση σε μία φορά την εβδομάδα. Διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα η επιφάνεια γίνεται πιο λεία με αποτέλεσμα να γλιστράει πιο εύκολα το ξυραφάκι.

Προτίμησε τα ξυραφάκια που έχουν ενυδατικές μπάρες στην άκρη για να προστατεύεις τις μασχάλες σου. Επίσης προσπάθησε να μην το χρησιμοποιείς πάνω από 4 φορές γιατί μπορεί να σου γυρίσουν πολλές τρίχες στην επιδερμίδα σου.

Βάλε αφρό ή τζελ ξυρίσματος και ας είσαι ήδη στο μπάνιο γιατί έτσι περνάει πιο εύκολα το ξυραφάκι. Τέντωσε καλά την μασχάλη σου για να μην χρειαστεί να περάσεις πολλές φορές από το ίδιο σημείο.

Ξέπλυνε τον αφρό ή τζελ με χλιαρό προς κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι και να αποκτήσεις την λεία επιφάνεια. Στέγνωσε τις μασχάλες σου με ταμποναριστές κινήσεις αντί να τρίβεις την πετσέτα αριστερά-δεξιά.

Μόλις στεγνώσει η επιδερμίδα σου άπλωσε ένα bodylotion στις μασχάλες για να μαλακώσουν και μόλις το απορροφήσει είναι έτοιμη για το αποσμητικό σου!