Καλλυντικά για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού

Υποστήριξε με τον πιο απλό τρόπο τα ιδρύματα για την πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού.
Καλλυντικά για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού



Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας “Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού”. Αυτή τη περίοδο πολλές εταιρίες κάνουν δωρεές σε ιδρύματα που σχετίζονται με την με τον καρκίνο του μαστού δηλαδή κάποια από τα έσοδα συγκεκριμένων προϊόντων θα βοηθήσεις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Εδώ θα βρεις μερικά από τα προϊόντα που συμμετέχουν στις δωρεές.

H Essie θα δωρήσει ένα ποσοστό στην οργάνωση "City Of Hope", κέντρο θεραπείας και έρευνας του καρκίνου. (Essie Breast Cancer Awareness 2014 Collection 8,00 ευρώ το τεμάχιο)

Ο οίκος Marc Jacobs θα δωρήσει 3$ από κάθε άρωμα στο "National Breast Cancer Foundation". (Marc Jacobs Pink Honey Edition 59,30 ευρώ)

H Sephora δίνει 2$ από κάθε παλέτα που πουλάει με το ελάχιστο ποσό των 10.000$ στο "Breast Cancer Research Foundation". (Sephora Collection the Beauty of Giving Back Face Palette 26,56 ευρώ)

Ο οίκος Bobbi Brown θα δωρίσει 12$ από τιμή των lip gloss στο "Breast Cancer Research Foundation". (Bobbi Brown Pretty Pink Ribbon Lip Gloss Collection 46,87 ευρώ)

H Shisheido δωρίζει 5$ από κάθε Dollface lip gloss που πουλάει στο "Cancer and Careers" (Shiseido Lacquer Rouge in Dollface 19,52 ευρώ)