Τι κι αν είναι άνοιξη; Το μπορντώ κραγιόν φοριέται ακόμα και τώρα

Αφού το κάνει η Amber Heard, μπορείς και εσύ!
Τι κι αν είναι άνοιξη; Το μπορντώ κραγιόν φοριέται ακόμα και τώρα



Εγώ πάντα πάω αντίθετα με τις εποχές, τουλάχιστον στο μακιγιάζ μου. Τον χειμώνα λατρεύω ένα καφετί ρουζ ενώ το καλοκαίρι μου έρχεται η όρεξη για καφέ smoky eyes με μπορντό κραγιόν. Χαζεύοντας τις celebrities κατάλαβα πως δεν είμαι η μόνη. Στην πρόσφατη εμφάνισή της η Amber Heard, σύζυγος του Johnny Depp φόρεσε μπορντό κραγιόν και έκανε τα μάτια της σε ένα γήινο smoky. Ταυτίζεσαι και εσύ; Καιρός να μην νιώθεις πια ενοχές. Αφού το έκανε η Amber, μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Για να μην υπερβάλλεις όμως προτίμησε το smoky σου να το κάνεις με ανοιχτόχρωμες καφέ σκιές για να μην βγει πολύ “βαρύ” το μακιγιάζ. Όταν έχεις να κάνεις με σκιές είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναμιγνύεις καλά τα χρώματα μεταξύ τους ώστε να μην μπορείς να διαχωρήσεις από που ξεκινάει το καθένα.

Η Amber όμως δεν έβαψε απλά τα χείλη της μπορντό αλλά τα πέρασε και με ένα lipgloss για να φαίνονται ακόμα πιο σαρκώδη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχεις και εσύ. Ή επιλέγεις από την αρχή ένα ενυδατικό κραγιόν, βέβαια δεν θα γίνει τόσο γυαλιστερό ή προσθέτεις ένα lipgloss είτε κόκκινο είτε διαφανές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς μέχρι και το ματ σου κραγιόν να το κάνεις ενυδατικό.