Δύο προϊόντα μακιγιάζ που δοκιμάσαμε, λατρέψαμε και σου τα συνιστούμε

Λατρεύουμε να δοκιμάζουμε τα ανοιξιάτικα καλλυντικά!
Δύο προϊόντα μακιγιάζ που δοκιμάσαμε, λατρέψαμε και σου τα συνιστούμε



Τι χαρά κάναμε όλες οι γυναίκες όταν ήρθε στο γραφείο η τσάντα με προϊόντα Dior! Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να τα δοκιμάσω! Το πρόβλημα είναι πως προτιμώ να είμαι ο φωτογράφος γιατί μου αρέσει να στήνω το project και όχι το μοντέλο. Δάνεισα λοιπόν τα αγαπημένα μου παπούτσια στην αδερφή μου για να την δωροδοκήσω ώστε να γίνει εκείνη το μοντέλο μου.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο είχαμε ερωτευτεί το μανό αν και το κραγιόν μας εξέπληξε ευχάριστα. Στην συσκευασία του φαίνεται σκούρο ενώ στην εφαρμογή φαίνεται σχεδόν σαν ένα σκούρο κοραλλί. Όπως και να έχει πειραματιστήκαμε και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου!

Το δύο προϊόντα είναι: Dior Addict, The Dye Lipstick στο χρώμα 003 Hypnotic Plum και το Dior Vernis στο χρώμα 239 Sunkissed. Πολύ εύκολα χρώματα και τα δύο που θα ταιριάξουν τέλεια με τα καλοκαιρινά outfits!

Αν έπρεπε να διαλέξω αγαπημένο θα διάλεγα το μανό. Είναι πραγματικά ένα σικάτο χρώμα και πολύ διακριτικό.

Καθώς έβαφε τα νύχια της η Λόις λάτρεψε το πινελάκι που ήταν πλατύ με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να καλύψει όλο το νύχι. Το χρώμα του κραγιόν από την άλλη είναι σαν ένα "ήσυχο" κόκκινο. Σαν να έχεις βαρεθεί λίγο τα κόκκινα του χειμώνα και κάνεις αποτοξίνωση με το Hypnotic Plum.

Όπως θα βλέπεις, το πορτοκαλί που έχει μέσα το κραγιόν αμέσως μαλακώνει το σκούρο κόκκινο με αποτέλεσμα το χρώμα που βγαίνει να είναι πολύ γλυκό.

Φυσικά ταίριαξαν το μανό και το κραγιόν μαζί αν και στην αρχή είχαμε τις αμφιβολίες μας όταν τα είχαμε πρωτοπιάσει στα χέρια μας. Τα μάτια της αδερφής μου δεν τα σχολιάζουμε... Σε αυτό πάντα με κέρδιζε!