BB και CC: Ποιές είναι οι διαφορές και ποιές είναι οι καλύτερες κρέμες

Εδώ θα βρεις τις κρέμες ανάλογα με τις ανάγκες σου.
BB και CC: Ποιές είναι οι διαφορές και ποιές είναι οι καλύτερες κρέμες



Σίγουρα θα έχεις ακουστά τις κρέμες BB και CC γιατί έχει βουίξει ο τόπος! Όπου και πας υπάρχουν στα ράφια από πάρα πολλές εταιρίες. Youtubers και Bloggers τα προωθούν συνεχώς και ότι τις έχουν βολέψει πάρα πολύ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ από της φανατισμένες ή θα βαφτώ κανονικά ή καθόλου αν εσύ θέλεις την ενδιάμεση λύση όμως αυτές οι κρέμες είναι ιδανικές για σένα.

BB Cream: Η BB ήρθε από την Ασία και τα τελευταία δύο χρόνια έγινε πάρα πολύ της μόδας. Είναι βασικά ένα πολύ πιο ελαφρύ foundation απλά κάνει και την δουλειά της ενυδατικής και αντηλιακή το οποίο βέβαια εξαρτάται από την κάθε εταιρία. Δεν έχουν μεγάλη κάλυψη όμως οπότε για βράδυ ή αν έχεις σπυράκια και κοκκινίλες δεν θα το πρότεινα.

CC Cream: Η CC δεν έχει μεγάλη διαφορά έως και καθόλου γιατί πάλι εξαρτάται από την εταιρία παραγωγής και σημαίνει Color Correcting. Υπόσχεται καλύτερη κάλυψη από τη BB όπως τις πανάδες και τις κοκκινίλες στο πρόσωπο. Είναι όμως λίγο πιο ανοιχτό χρώμα σε σχέση με το δέρμα οπότε ίσως χρειαστείς τελικά και foundation.