Αλήθεια, ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν στις κοκκινομάλλες;

Δες και τα αγαπημένα μας κόκκινα!
Αλήθεια, ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν στις κοκκινομάλλες;



Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές κοκκινομάλλες αλλά αν είσαι μία από αυτές θα σου έχει περάσει σίγουρα από το μυαλό αν σου πηγαίνει το κόκκινο κραγιόν. Αν είσαι φυσική κοκκινομάλλα είναι πολύ πιθανό να έχεις και πολύ λευκή επιδερμίδα με αποτέλεσμα να φαίνεσαι εύκολα χλωμή. Με το σωστό βάψιμο όμως μπορείς να επαναφέρεις την ζωντάνια στο πρόσωπό σου και, ναι, μπορείς να φορέσεις και το κόκκινο κραγιόν.

Για να είσαι φυσική κοκκινομάλλα σημαίνει πως οι βλεφαρίδες σου δεν είναι πολύ έντονες. Είναι σημαντικό να τονίσεις αρκετά τα μάτια. Αν θέλεις να βάλεις κόκκινο κραγιόν απέφυγε τις γήινες σκιές στα μάτια γιατί το πρόσωπό σου θα φαίνεται ξεπλυμένο. Όταν τα χείλη σου έχουν το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου πρέπει να επαναφέρεις την ισορροπία με κάτι πιο σκούρο, μάλλον με κάτι πολύ σκούρο. Προτίμησε να κάνεις ένα δραματικό μαύρο eyeliner και να βάλεις μπόλικη μάσκαρα. Έτσι θα τραβήξεις την προσοχή μακριά από το πολύ κόκκινο χωρίς όμως το κραγιόν να πάει στο περιθώριο.

Ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σου επέλεξε κόκκινο κραγιόν με βάση το μπλε ή το πορτοκαλί. Σε γενικές γραμμές τα κραγιόν με βάση το μπλε κολακεύουν περισσότερο γιατί δεν κιτρινίζουν τα δόντια. Πρέπει όμως να τα δοκιμάσεις. Δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις σε όλους.