Τα Χριστούγεννα έρχονται όπως και η χριστουγεννιάτικη συλλογή του Dior

Για να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα παρ' όλο που έχει ακόμα 30 βαθμούς έξω...
Τα Χριστούγεννα έρχονται όπως και η χριστουγεννιάτικη συλλογή του Dior



Σιγά σιγά έρχονται τα Χριστούγεννα και εγώ δεν μπορώ να περιμένω! Βγαίνουν και οι πρώτες χριστουγεννιάτικες κολεξιόν στα καλλυντικά και είμαι σαν το παιδάκι όταν πηγαίνει σε μαγαζί με παγωτά. Για την πρώτη συλλογή που θα ήθελα να σου μιλήσω είναι του οίκου Dior που μόλις έπεσε στα χέρια μου. Αποτελείται από ένα καινούργιο κραγιόν δύο τόνων σε διαφορετικές αποχρώσεις, 2 limited edition lip gloss, 5 χρώματα σε βερνίκια νυχιών, 2 παλέτες σκιών με 5 χρώματα το καθένα και ένα καθρεπτάκι και το Eau de Parfum του J'adore. Έχω ήδη επιλέξει τα αγαπημένα μου κομμάτια με το που είδα τις φωτογραφίες αλλά ας μην χάνουμε άλλο χρόνο!

Όπως είπα ήδη, το κραγιόν είναι δύο τόνων. Τι πάει να πει αυτό; Έχει δηλαδή δύο πλευρές, ένα καθαρό ματ χρώμα και το ολόγραμμά του που μοιάζει να είναι εμποτισμένο με χρυσό όπως λέει ο οίκος Dior.

Τα βερνίκια συνοδεύονται από ένα άλλο που έχει λεπτά φύλλα χρυσού το οποίο μπορείς να το περάσεις πάνω από ένα άλλο χρώμα αλλά και σε άβαφο νύχι.

Μπορεί να γνωρίζεις το άρωμα παρ' όλα αυτά παραμένει ένα μυστήριο τί λουλούδι σου θυμίζει. Ο Dior αποκαλύπτει ότι η μυρωδιά εφευρέθηκε το οποίο αποτελείται από όλα τα λουλούδια που αγαπάς. Είναι ένα νέο, σουρεαλιστικό λουλούδι που δείχνει απίστευτα αληθινό.

*Τη συλλογή θα τη βρεις στις 3 Νοεμβρίου στα καταστήματα.