Οι διαφορές μεταξύ body mist και αρώματος

Ό,τι χρειάζεται να μάθεις και μερικά για να διαλέξεις.
Οι διαφορές μεταξύ body mist και αρώματος



Σίγουρα έχει αναρωτηθεί τι είναι αυτό το body mist που ακούς τελευταία όλο και πιο συχνά. Ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι. Παρακάτω θα τις μάθεις και θα βρεις και μερικά αγαπημένα body mist που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

Η μυρωδιά.

Μάλλον αυτό θα το είχες καταλάβει εξαρχής. Η μυρωδιά ενός body mist δεν είναι τόσο έντονη όσο ένα άρωμα και δεν κρατάει την ίδια ώρα. Αυτός είναι ο σκοπός βασικά, να μην είναι τόσο δυνατή η μυρωδιά οπότε μην ανησυχείς που το δικό σου δεν μυρίζει τόσο πολύ. Αν θέλεις να το κάνεις όμως να είναι πιο δυνατό μπορείς να το συνδυάσεις με ένα body butter που να μυρίζει παρόμοια.

Δεν κρατάει τόσο πολύ.

Όπως προανέφερα η διάρκεια δεν έχει καμία σχέση με τη διάρκεια ενός αρώματος. Μπορείς να το ψεκάσεις σε όλο σου το σώμα και μετά από δύο ώρες να μην μυρίζεις καθόλου.

Διαφέρουν σε τιμή.

Δεν θέλει και πολύ επεξήγηση αυτό... Τα αρώματα έχουν συνήθως γύρω στα 80€ και τα body mists στα 20€.

Η περιεκτικότητα σε νερό.

Τα body mists έχουν μεγάλη περιεκτηκότητα σε νερό γι' αυτό και δεν κρατάει τόσο πολύ η μυρωδιά. Όταν αγοράσεις λοιπόν κάποιο κοίταξε την ετικέτα για να δεις όλες τις λεπτομέρειες.

Η περιεκτικότητα σε έλαια.

Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που δεν κρατάει τόσο πολύ το άρωμα. Το έλαιο είναι που κάνει το άρωμα να μυρίζει τόσο έντονα και τα body mists δεν έχουν τόσο πολύ.

Βασίζεται στο οινόπνευμα.

Τα body mists αποτελούνται από αρκετά μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος γι' αυτό μπορεί καμιά φορά να σου έρχεται αυτή η μυρωδιά.