Ποιο nude χρώμα στο μανικιούρ ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Βρες την απόχρωση που σε κολακεύει.
Ποιο nude χρώμα στο μανικιούρ ταιριάζει στην επιδερμίδα σου



Τα nudes είναι τώρα αρκετά χρόνια στη μόδα. Είτε σε παπούτσι, είτε σε κραγιόν είτε σε νύχια. Αν σου πω nude ποιο χρώμα σου έρχεται στο μυαλό; Ένα μπεζ ψυχρό, ένα μπεζ σε ροζ υποτόνους ή ένα μπεζ που καφετίζει. Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν πάρα πολλά nude χρώματα γιατί ουσιαστικά σημαίνει γυμνό άρα στο χρώμα της επιδερμίδας σου. Επειδή όμως δεν έχουν όλες το ίδιο χρώμα εσύ που ξέρεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει; Μάθε εδώ ώστε την επόμενη φορά που θα κάνεις μανικιούρ να βάλεις το σωστό μανό.

 

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη:

Απέφυγε τα nudes που είναι μπεζ και εκείνα που τείνουν προς το καφέ. Τα χρώματα αυτά θα σε κάνουν να δείχνεις αν άρρωστη. Αντιθέτως όλα τα nudes με ροζ και μοβ υποτόνους σου ταιριάζουν.

Αν είσαι μεσαίου χρώματος:

Τα κατάλληλα για σένα είναι οι ζεστές αποχρώσεις. Σου ταιριάζουν και εκείνα που είναι καφέ/γκρι ή καφέ/ροζ. Σου ακούγονται περίεργοι οι συνδυασμοί; Μόλις πας στο κατάστημα θα καταλάβεις.

Αν είσαι σκουρόχρωμη:

Αν μαυρίζεις πολύ το καλοκαίρι τότε οι ιδανικές αποχρώσεις για σένα είναι του καφέ. Επέλεξε ένα που θα έχει που θα έχει πορτοκαλί υποτόνους που σε κολακεύει περισσότερο. Γενικά όσο πιο σκούρα η επιδερμίδα τόσο πιο σκούρο και το μανό.