Ημέρα του Πατέρα: Κάνε δώρο grooming προϊόντα για να του δείξεις την αγάπη σου

Αυτά τα προϊόντα θα τα χρησιμοποιήσει τουλάχιστον.
Ημέρα του Πατέρα: Κάνε δώρο grooming προϊόντα για να του δείξεις την αγάπη σου



Κυριακή είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα. Καιρός να θυμηθείς όλες τις ωραίες στιγμές που έχετε περάσει μαζί, να εκτιμήσεις όλα αυτά που σου έχει προσφέρει και να του δείξεις την αγάπη σου. Φυσικά η αγάπη δεν μετριέται με δώρα αλλά όλοι θέλουν κάποιο δώρο κατά βάθος. Καιρός λοιπόν να βγεις σήμερα στους δρόμους για να του αγοράσεις το τέλειο δώρο. Εμείς σου προτείνουμε να του πάρεις κάτι που όντως θα χρησιμοποιήσει και θα το ευχαριστηθεί όπως είναι τα grooming καλλυντικά.

Τι καλύτερο από το να του πάρεις μια καλή ξυριστική μηχανή; Και γένια να έχει σίγουρα θα χρειαστεί τριμμάρισμα οπότε δεν θα είναι άχρηστο. Φυσικά μπορείς να του πάρεις και κάποιες ενυδατικές κρέμες (κατά προτίμηση με αντιγηραντικές ιδιότητες εκτός αν παρεξηγηθεί) ή απολεπιστικά.

Φυσικά σαν άντρας μπορεί να μην το εκτιμήσει γι' αυτό και είναι η δουλειά σου να του εξηγήσεις πόση σημασία έχει η απολέπιση. Αν δει κιόλας ότι το απολεπιστικό είναι κάποιας high end εταιρίας θα είναι πιο εύκολο να το πείσεις γιατί θα το θεωρήσει πολυτέλεια. Τέλος, μπορείς να του αγοράσεις κάποια καλά αφρόλουτρα ή ένα καλό σαμπουάν που σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσει.