Συνεργασία MAC με Nasty Gal

Το Δεκέμβριο έρχεται η καινούργια συλλογή αλλά μέχρι τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Συνεργασία MAC με Nasty Gal



Υποθέτω ότι τη MAC την ξέρεις αλλά ίσως να μην γνωρίζεις το Nasty Gal. Το Nasty Gal είναι ένα online κατάστημα κυρίως ρούχων και αξεσουάρ αλλά έχει και μερικά καλλυντικά και λίγα είδη σπιτιού. Να σου πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου online καταστήματα γιατί έχει λογικές τιμές (ανάλογα το brand) και το στυλ τους διαφέρει λίγο από τα περισσότερα μαγαζιά οπότε θα φαντάζεσαι τη χαρά μου όταν είδα ότι δύο αγαπημένες μου εταιρίες θα κάνουν μια συλλογή μαζί.

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Η συλλογή είναι μικρή και αποτελείται από 3 κραγιόν, δύο κόκκινα από τα οποία το ένα θα θυμίζει το χρώμα του κρασιού και θα λέγεται Runner και το άλλο θα μοιάζει με αίμα με το όνομα Stunner, άλλο ένα σκούρο μωβ με το όνομα Gunner και τέλος, ένα κόκκινο βερνίκι το Flaming Rose. Απογοητεύτηκα λίγο που είναι τόσο μικρή η συλλογή αλλά έστω και έτσι αξίζει να ρίξω μια ματιά όταν βγει το Δεκέμβριο στα καταστήματα.

“Η MAC και το Nasty Gal είναι και οι δύο νεανικές, χρωματιστές εταιρίες που αλληλοσυμπληρώνονται. Η δημιουργία της συλλογής ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.” δήλωσε η Sophia Amoruso, CEO του Nasty Gal

Εγώ ένα έχω να πω: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!