Μαύρισες ήδη; Μάθε να συνδυάζεις τώρα σωστά το φούξια κραγιόν όπως η Ελένη Φουρέιρα

Ένα απλό μακιγιάζ είναι το κατάλληλο.
Μαύρισες ήδη; Μάθε να συνδυάζεις τώρα σωστά το φούξια κραγιόν όπως η Ελένη Φουρέιρα



Εντάξει δεν είναι και πολύ δύσκολο να συνδυάσεις ένα κραγιόν. Τι γίνεται όμως όταν έχεις μαυρίσει πολύ; Ξέρεις ότι το μακιγιάζ που έκανες όλο τον χειμώνα δεν δείχνει πλέον τόσο ωραίο. Το καλό με το μαύρισμα είναι ότι δεν χρειάζεται να βάφεσαι πολύ έντονα για να φαίνεσαι εντυπωσιακή. Σαν να έχει μαγικές ιδιότητες το σκούρο χρώμα! Έχεις όμως εκείνο το φούξια κραγιόν που λατρεύεις όμως δεν ξέρεις τώρα πως να το φορέσεις. Don’t worry, αντίγραψε απλά το μακιγιάζ της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε απλά να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της διακριτικά. Αυτό θα κάνεις και εσύ για να μπορείς να βάλεις το φούξια κραγιόν. Ξεκίνα με το foundation σου, αν έχεις όρεξη μπορείς να κάνεις και φωτοσκίαση. Είναι σημαντικό να φτιάξεις τα φρύδια σου. Ξέρεις, βγάζεις τις περισσευούμενες τριχούλες, φτιάχνεις το περίγραμμα με ένα μολύβι και φυσικά τα γεμίζεις με λίγη σκιά.

Στα μάτια περιορίσου στις γήινες σκιές ή και καθόλου σκιές αλλά φρόντισε να κάνεις έντονες τις βλεφαρίδες σου βάζοντας μπόλικη μάσκαρα. Ναι, αυτό είναι το τέλειο μακιγιάζ για φούξια κραγιόν αν έχεις μαυρίσει! Δοκίμασέ το λοιπόν.