Ζήλεψες τις βλεφαρίδες της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Μάθε όλα τα μυστικά εδώ

Όχι, όχι δεν θα σου πούμε για τις ψεύτικες βλεφαρίδες.
Ζήλεψες τις βλεφαρίδες της Ειρήνης Παπαδοπούλου; Μάθε όλα τα μυστικά εδώΑν υπάρχει ένα καλλυντικό που θεωρώ ότι δεν μπορεί να λείπει με τίποτα από το μακιγιάζ είναι η μάσκαρα. Η μάσκαρα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα και ολοκληρώνει το βάψιμο. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram κάνουν εντύπωση οι τόσο έντονες βλεφαρίδες της. Θέλεις να μάθεις πως θα τα πετύχεις και εσύ; Φυσικά υπάρχουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και τα lash extension αλλά αν ξέρεις να χρησιμοποιείς την μάσκαρα μπορείς να κάνεις και θαύματα!

 

● Η κάθε μάσκαρα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο γιατί όλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετικές μάσκαρα μέχρι να βρεις την κατάλληλη.

● Αντί να περνάς το βουρτσάκι απλά από την ρίζα προς τα έξω κάνε ταυτόχρονα και οριζόντιες κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες σου γίνονται και μακριές αλλά και πυκνές.

● Θέλεις να είναι ακόμα πιο πυκνές οι βλεφαρίδες; Βάψε με ένα μαύρο μολύβι ματιών την εσωτερική γραμμή του πάνω βλεφάρου.

● Για έξτρα μαύρο χρώμα δοκίμασε να βάψεις και το πάνω μέρος της βλεφαρίδας και μετά το κάτω.