Red hair, dont care! Ναι, το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει με τα κόκκινα μαλλιά

Μην αφήσεις κανέναν να σου πει για το αντίθετο!
Red hair, dont care! Ναι, το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει με τα κόκκινα μαλλιά



Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει πώς το κόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει σε κοκκινομάλλες; Από πότε υπάρχουν νόμοι ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου; Όλα αυτά είναι αερολογίες μόνο και μόνο για να έχουν να γράψουν κάτι οι beauty editor. Σίγουρα αν είσαι κοκκινομάλλα ίσως να δυσκολευτείς λίγο να βρεις τη σωστή απόχρωση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη.

 

Το θέμα δεν είναι το χρώμα των μαλλιών σου αλλά το χρώμα της επιδερμίδας σου. Ανάλογα με εκείνη πρέπει να βρεις το τέλειο κόκκινο. Από την επιδερμίδα σου εξαρτάται αν θα δείχνεις θαμπή ή λαμπερή και όχι από το χρώμα των μαλλιών σου.

Τα κόκκινα χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Σε αυτά που έχουν πορτοκαλί υποτόνους και σε αυτά που έχουν μπλε. Σε γενικές γραμμές το κόκκινο με μπλε υποτόνους κολακεύει περισσότερο τα δόντια σου γιατί δεν τα δείχνει τα κίτρινα. Βέβαια πρέπει να το ψάξεις και μόνη σου για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις. Μην αφήσεις κανέναν λοιπόν να σου πει πως δεν μπορείς να φοράς κόκκινο κραγιόν!