Το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσε πανικό και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις

Εκτός από αυτά είναι ένα ωραίο παραδοσιακό nail art.
Το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσε πανικό και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις



Χαζεύοντας τις Ελληνίδες celebrity έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η φωτογραφία έδειχνε το μανικιούρ που έκανε το οποίο ήταν με ματάκια. Ναι, αυτό που διώχνει το κακό. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά οπότε στην αρχή μου φάνηκε υπερβολικό όλο αυτό. Διαβάζοντας τα σχόλια από κάτω όμως γέλασα τόσο πολύ και μου φάνηκε ένα τέλειο μανικιούρ για trolling.

Υπήρχαν κάποια ακραία σχόλια ότι η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να περάσει υποσυνείδητα μηνύματα για τη Μασονία με το nail art αυτό μιας και γύρω από το ματάκι υπάρχει ένα χρυσό τρίγωνο. Η αλήθεια είναι πως όντως θυμίζει λίγο αλλά δεν είναι απαραίτητο να την κρίνουν για αυτό. Είτε το υποστηρίζει είτε όχι. Αν λοιπόν έχεις όρεξη να πιάσεις κουβέντες με γιαγιάδες στον ηλεκτρικό τότε αυτό είναι το ιδανικό μανικιούρ.

Εκτός όμως από τα παράλογα θεωρήματα το ματάκι είναι κάτι που υπάρχει χρόνια στην Ελλάδα και είναι πλέον σαν παράδοση. Το πως το στολίζεις δεν αλλάζει το νόημά του, είτε το περικυκλώνεις με ένα τρίγωνο είτε το αφήνεις όπως είσαι.