Τα ντεμακιγιάζ που καθαρίζουν εύκολα μέχρι και τα πιο βαριά μακιγιάζ

Τώρα δεν θα χρειαστεί να περνάς ώρες στο μπάνιο.
Τα ντεμακιγιάζ που καθαρίζουν εύκολα μέχρι και τα πιο βαριά μακιγιάζ



Πόσο ευχάριστη είναι η αίσθηση όταν μετά από μία κουραστική μέρα βγάζεις επιτέλους το μακιγιάζ σου; Μπορείς επιτέλους να τρίψεις τα μάτια σου, να στηρίξεις το κεφάλι στα χέρια και να φας χωρίς να ανησυχείς για το κραγιόν σου. Πολλές φορές όμως είσαι τόσο κουρασμένη που το ντεμακιγιάζ σου φαίνεται ταλαιπωρία. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα είναι να έχεις βαφτεί “βαριά” και με αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που φεύγουν δύσκολα. Για αυτές τις περιπτώσεις εμείς στο #FollowMe σου βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ ώστε να μην ταλαιπωρηθείς πολύ.

Τα καλύτερα ντεμακιγιάζ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε γαλακτώματα και νεράκια μισελέρ. Το πρώτο είναι σε μορφή κρέμας και το δεύτερο είναι σαν νερό. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους στα αποτελέσματα, εξαρτάται από την κάθε εταιρία. Εξαρτάται από εσένα τι νιώθεις πιο ευχάριστο στο δέρμα σου.

Το καθένα όμως έχει διαφορετικό τρόπο χρήσης. Αν χρησιμοποιήσεις γαλάκτωμα πρέπει πρώτα να το απλώσεις στο πρόσωπό σου, να κάνεις μασάζ στα σημεία που είσαι έντονα βαμμένη και μετά να το ξεβγάλεις με ένα βαμβάκι. Αν χρησιμοποιήσεις όμως το νεράκι μισελέρ πρέπει να το βάλεις κατευθείαν στον βαμβάκι και να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Δοκίμασε και τα δύο να δεις ποιο θα αγαπήσεις.